29 mars 2024

Recension lipbalm x 4

Här är fyra cerat som ska hjälpa till att hålla mina läppar mjuka och smidiga i höst/vinter. Jag har redan börjat använda alla fyra, tänkte därför skriva en liten samlad recension.

När jag läste om Eos två nya lip balm föll jag för den här med ”coconut milk” (kan mycket väl vara så att det jag egentligen föll mest för var den söta förpackningen), kunde inte låta bli att köpa den. Själva ceratet är mjukgörande och förpackningen är både gullig och annorlunda. Smakar sött. Doften är söt kokos, tyvärr alldelse för söt för mitt tycke, så den känns lite kvalmig. 

Badger Creamy Cocoa Butter Lip Balm 7g  – $4.49 ca SEK 34 Mjukgörande cerat som känns lätt med krämig på läpparna. Doften är mer honung än kakaosmör, så den är extra söt. Hade gärna velat ha den mindre honungsdoftande och mer kakao. Smaksak naturligtvis 😉 

Dr Hauschka Läppvårdsstift 4,9g – ca pris 104 kr  Ett mjukgörande och vårdande cerat med lätt  örtigt inslag av citrus. Ett cerat som passar både dag och till natten eftersom den har en mild ganska så neutral doft. 


Naked Lips Supergreens 4,25 g  – ca pris 42 kr 99% ekologisk 100% naturlig. Vetegräs, grönt te och äpple.  Har en rejäl doft av mogna gröna äpplen. Gillar man doften av äpplen så är den här en goding. Håller läpparna mjuka och känns vårdande.

Share some blog love

En tanke på “Recension lipbalm x 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.