1 mars 2024

Allt För Hälsan 2014 – del 1/2

Årets Allt För Hälsan hade en förbättrad placering av utställningsmontrarna än tidigare år. Det kändes rymligare och mer överskådligt att som besökare promenera runt på mässan. Mycket positivt! Hoppas att de fortsätter så på framtida mässor också =) Jag delade upp mina besök under 3 dagar, dels för att det var många föreläsningar jag ville vara med på och som oftast krockade med varandra på samma dag. Dels för att i ett lugnare tempo kunna koncentrera mig på de olika utställare jag tilltalade mig extra mycket. Dock fanns det naturligtvis massor som jag av olika anledningar inte kunde vara med på även om jag jättegärna hade velat, men jag är riktigt nöjd med all information, trevliga människor mm jag har spenderat min tid med under de här 3 dagarna. Naturligtvis vill jag dela med mig till er alla mina intryck och dyl, men allt ryms inte i ett inlägg 😉 så jag delar upp det i två inlägg för att sedan ägna ytterligare separata inlägg om Maria Åkerbergs föreläsningar samt branschorganisationen NOC =)

del 1 – here we go!

TerapeutAkademin AB erbjuder e-kurser för terapeuter med inriktning på helhetshälsa och ledarskap men även livstilskurser för privatpersoner.

 Annette Hellström är det som håller i trådarna tillsammans med ett team som har gedigen kunskap. Några exempel på utbud: Medveten Andning med Anders Olsson, Bli vän med din smärta med Gunnel Saric, Mindfullness med Ulrika Pohjanen samt Aromaterapi med Gabriela Lexmyr Lindström.

Två underbara personer <3 Gabriela från Turkos och Anette från TerapeutAkedemin. Kolla in TearapeutAkedemins hemsida, www.terapeutakademin.se, för mer information och inspiration 

Fantastiska Maria Åkerberg höll i två mycket intressanta föreläsningar om hudvård (tors och fre) som jag kommer att skriva mer om i ett separat inlägg.

Kundaliniyoga är en yogaform som är lagom för mig. Jag brukar utöva lite av kundaliniyoga hemma med ett program av Göran Boll. Jag deltog i ett av de prova-på passen som erbjöds i yogagläntan. “Surya Kriya-kundaliniyoga för solens energi -Shamsi Maseli”. Jag trodde det skulla vara en föreläsning men upptäckte senare att det var praktiskutövning på matta ;). Jag var ju inte riktigt klädd för det med kjol men den biten brydde jag mig inte om, jag körde det 30 minuters passet i alla fall =) Läs mer om kundaliniyoga här www.kundaliniyoga.nu

Föllinge Hälsoprodukter. Naturlig och ekologisk hudvård från Föllinge i Jämtland.

NATRUE certifierade. Nu i helt ny produktdesign! Så snygga som bara den! Med på bild finns även det härliga teamet bakom Föllinge Hälsoprodukter (fr vä Isolina, Ingela och Yvonne) Spana in de härliga produkterna med den nya snygga desigen på www.follingeprodukter.se

Rosenserien fanns också på plats 🙂 www.rosenserien.com

In English: A summary (#1 of  2) from the Allt För Hälsan Exhibition in Stockholm Sweden.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.