28 maj 2024

Invigningen av Alice & White Showroom i Stockholm

I fredags, den 14 november, var det invigning av den exklusiva eco webshoppen Alice&White Best of Natural Organic Skincare Showroom på Södra Agnegatan 24 (Kungsholmen) i Stockholm. Hos Alice&White hittar man exklusiv ekologisk hudvård från bla England, USA, Nya Zeeland, Australien och Sverige. Alice&White är även distributörer för brittiska lyx märken som Mitchell and Peach, Bodhi & Birch samt Balance Me här i Sverige.

På invigningen fanns även Elijah Choo, grundaren av Bodhi&Birch (England) och Marta Bencivenni från Magù Custom Blended Mineral Makeup (Sverige) på plats.

Lokalen på Södra Agnegatan 24 är en mysig, gemytlig lokal som delas av Alice&White och Magù Mineral Makeup. Så vackert dekorerat bord fylld med produkter från Balance Me, Mitchell and Peach, Bodhi & Birch, May Lindstrom, Aurelia Probiotic Skincare, Bloom and Blossom, A’kin, Herbfarmacy, Barefoot SOS, Antipodes, Swell Hair, Suti Skincare, RMS Beauty and Pai. När man kommer in i Alice&White Showroom känner man vibrationen av att samtliga produkter viskar “kom och testa mig!”

Magù Mineral Makeup är ett nytt märke som är skapat av konstnären Marta Bencivenni.

Produkterna är fotfarande under utvärdering men kommer snart att finnas tillgängliga. Marta jobbar även med custom made mineral makeup där nyansen på makeupen blandas i hop efter kundens egen hudton. Konsultation kan bokas. Produkter är handgjorda (blandade) här i Sverige. Nyanserna i rougen är skapade med endast jordpigment (järnoxider). Jag fick med mig hem ett mineral rouge i nyans 114, som ska passa ljus hy – mycket ljus hy med en rosa/kall underton. 114 är den ljusaste nyansen bland de tre rougen.

Elijah Choo (Bodhi & Birch) gav alla en helt fantastisk handmassage med olika utvalda produkter för varje individ. Jag fick en handmassage med Birch & Bodhi senaste guldklimp Rosa Rosa serien. Samtidgt som den behagliga handmassagen utfördes så berättade Elijah om produktens ursprung, innehåll och verkan. Jag kan ju säga att det blev en synbar skillnad på den handen som blivit behandlad och den obehandlade. Ren magi! Rosa Rosa seriens doft är mycket diskret och tilltalande.

Ny design på Bodhi & Birch förpackningar. Snyggare och bättre dosering med pump.

May Lindstrom (USA) riktigt exklusiva produkter.

Förfriskningar bjöds det naturligtvis på också! Champagne, varm glögg (alkoholfri), massa goda tillbehör samt det helt fantastiskt goda myntavattnet.

Aurelia Probiotic Skincare (England).

Neom med sina enorma väldoftande ljus (med tre vekar i varje ljus). RMS Beauty, rawbaserad makeup från USA. Härliga pigment och rawfood för huden.

Brittiska Balance Me

Stort Tack till Lona för det fina eventet! Stort tack till Elijah som kommit från England för att vara med på invigningen och för all information samt den ljuvliga handmassagen. Även tack till Marta för visning och information om Magù Mineral Makeup.

Short summary in English: Opening event of Alice & White Showroom in Stockholm.  Huge hugs to Lona for a lovely event, to Elijah Choo from Bodhi & Birch coming from UK for this special occasion.

Also a big thank you goes out to Marta of Magù Mineral Make-up for letting us test the mineral products and telling us about the product. A special thank you goes to Elijah for the talented person he his and for bringing these lovely products to the world. 

En tanke på “Invigningen av Alice & White Showroom i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.