28 maj 2024

Tonad dagkräm från Dr Hauschka

Dr Hauschka Tinted Day Cream 30 ml ca pris 290 kr – den här färgade dagkrämen tycker jag passar riktigt bra nu till hösten/vintern då det börjar bli kyligare ute. Den färgade dagkrämen har en mycket rik formula och lite åt det fetare hållet. Passar nog bäst för torr hy eller normal hy åt det torrare hållet.  Den kommer bara i en nyans och färgen ser lite mörk ut.

Färgen anpassar sig dock väldigt bra efter hudens egen nyans och ger lite varm färg till ansiktet, men inte för mycket. Den tonade dagkrämen är väldigt dryg så det behövs inte så mycket, täckningsgraden är lätt. Jag applicera en liten mängd och lägger på vardera kind och sedan arbetar in över ansikte och hals med fingertopparna. Den tonande ansiktskrämen känns riktigt skön på huden och ger huden både fett och fukt. Håller huden mjuk och smidig hela dagen. Luktar milt och gott men har inte den karaktäristiska Dr Hauschkas rosdoft.  Innehåller bl a kvitten, rosenvatten, mandel och aprikoskärnolja.  NATRUE certifierad.

Ingredienser: Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Pyrus Cydonia Seed Extract, Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Sorbitol, Beeswax (Cera Alba), Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Hypericum Perforatum Flower/Leaf Extract, Olus (Vegetable) Oil, Rosa Damascena Flower Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Fragrance (Parfum), Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Coumarin*, Citral*, Benzyl Benzoate*, Sodium Chloride, Zinc Stearate, Lanolin, Sucrose Distearate, Glyceryl Caprate, Silica, Iron Oxides (CI 7749¹, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).*component of natural essential oils

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.