1 mars 2024

Recension – Eyes Only Mascara UNE Beauty

Eyes Only Mascara (10 ml ca pris 175 kr),

heter UNEs senaste mascara. Franska UNE Beauty har under den senaste tiden kommit ut med en hel del olika naturliga mascaror. Den här mascaran ska ha samma basformula som GREEN PRIDE mascaran. Det är egentligen inte så stor skillnad på själva innehållet i de olika produkterna utan det är själva mascaraborsten som skiljer sig i utformandet. 

Borsten tycker jag är helt ok, däremot tycker jag formulan är alldelse för blöt och det kommer alldeles för mycket av den på borsten. Jag brukar få torka av på ett papper innan jag applicerar på ögonfransarna. Jag köpte mascaran i nyansen brun. Den färgen har jag faktiskt varit nöjd med. Ger bra med färg men vill man framhäva ögonfransarna ordentligt så är det svart som gäller. Som tidigare mascaror från UNE är även den här väldigt lätt att ta bort. Håller sig på plats ganska bra under en hel dag. Hittar dock ingen fullständig ingrediens/INCI listan vilket jag gärna vill se, även om den har sama basformula som Green Pride.

Den här Eyes Only Mascara blev således ingen favorit hos mig. Den jag gillar bäst är Volume by night =)

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.