19 april 2024

Congested Skin Serum från Brittiska Balance Me

Från brittiska Balance Me kommer det här antibakteriella serumet som ska användas för att punktbehandla inflammerade (kvisslor,acne) områden.
Innehåller bl a moringa olja, aloe vera, granextrakt, lavendel, litsea may chang och eukalyptus. Innehåller 99% naturliga ingredienser.
Konsistensen är fyllig, doftar örter med inslag av mint. Flaskan är liten, 15 ml, lufttät flaska med pumpdosering. Det här serumet lämpar sig bäst om man har tillfällig problem med enstaka utslag. Om man applicerar en liten mängd serum vid första tecknet på att en inflammation (acne, kvissla) börja bryta ut, tycker jag att det här serumet fungerar riktigt bra. Det är inte uttorkande men dämpar irritation och påskyndar läkningsprocessen.

Balance Me Congested Skin Serum – 15 ml ca pris 229 kr

congested skin serum

Ingredients: Aqua, Oryza sativa (rice) bran oil, Glycerin, Moringa oliefera (moringa) oil, Aloe barbadensis (aloe vera) leaf extract***, Iris florentina (iris) root extract, Papaver rhoeas (corn poppy) flower extract, Abies picea (spruce knot) extract, Anthemis nobilis (Roman chamomile)*, Lavandula angustifolia (lavender)*, Litsea cubeba (litsea may chang)*, Citrus limonum (lemon)*, Kunzea ericoides (kanuka)*, Eucalyptus globulus (eucalyptus)*, Syzygium aromaticum (clove bud)*, Chondrus crispus (carrageenan) seaweed gum, Sclerotium gum, Sorbitan laurate, Polyglyceryl-4 laurate, Dilauryl citrate, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid, Citric acid, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol**, Eugenol** *natural pure essential oil **naturally occurring in essential oils ***certified organic ingredient

In English: This Congested Skin Serum from British Balance Me, with its anti-bacterial and non-drying effect on the skin, works very well if you suffer from occassional breakouts. Gentle but effective.

jeanette

Share some blog love

En tanke på “Congested Skin Serum från Brittiska Balance Me

  1. Kanske något att klicka hem så att det finns artilleri hemma att bekämpa angreppen när de kommer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.