28 mars 2024

Makeup med UNE Beauty

Eftersom jag har haft två tidigare inlägg med sminkning som tema så kommer här även ett tredje =) Denna gång har jag använt franska UNE Beauty makeup som är av 100% naturligt ursprung med ekologisk innehåll.

une beauty makeup

Nude Collection P08 heter paletten som består av tre skuggor. S03 beigerosa, S06 antikrosa och S08 brunrosa. Jag applicerade först med Sfumato Eye Pencil S13, som har en gråbrunnyans, över hela den rörliga delen av ögonlocket samt under den nedre ögonfranslinje. Det fungerar lite som en primer och gör att skuggorna fäster bättre.

une mejk eyes

Från ögonpaletten P08 har jag applicerat S03 över den rörliga delen av ögonlocket. S06 från ögonlockets ytterkant mot mitten samt längst med under ögat franslinje. S08 i globlinjen som sedan suddas ihop med de övriga skuggorna så inga skarpa linjer finns kvar. Längst in i ögon vrån har jag lagt lite av Frosty Eyes Shadow F04 som har en guldaktig frostig nyans.

une mejk
(med blixt)

På kinderna har jag faktiskt använd mig av Frosty Eyes Shadow F03 som ger en fin frostig rosa nyans. Läpparna bär Glimmer Lips Balm G03 som är mer som ett läppglans men lite fylligare.  

une mejk utan blixt
(utan blixt)

Mascaran är Volume Liner (som kommer att finnas i butikerna fr om v10). Foundation har jag här använt Nvey Eco BB Cream Fair blandat med Nvey Eco Creme  Deluxe i nyansen Custard 880.

jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.