16 april 2024

Nvey Eco Rosa

Bland mina ögonskuggor har jag bl a 2 st skuggor från Nvey Eco som båda är rosa men i olika nyanser. Den ena ljus och skir babyrosa, den andra mer intensiv rosa med blåtoner. Snygga nyanser ihop 😉 så jag mejkade mig och tyckte resultat blev så pass skapligt att jag ville dela med mig till er. Det var inte förrän när jag satt och skrev av vilka skuggor jag använt jag insåg att både den mörka och ljus skuggan hade samma nummer! Vart tvungen att konsultera Turkos-gänget för att reda ut det hela. Den mörkare rosa nyansen var först men uppdaterades sedan till en ljusare variant men behöll samma nyans nummer.  Så även nu om den mörkare inte längre finns kvar i deras sortiment (om inte någon som jag har den gamla kvar i sin ägo), så lägger jag upp den här sminkningen oavsett 😉

nveyecopink1

Applicerade den ljusare Nvey Eco skuggan #159 över hela ögonlocket ända upp under ögonbrynen, sedan den mörkare (tidigare #159) från mitten till ytterdelen av ögonlocket samt i globlinjen. 

nveyecopink

Foundation 01-macademia Dr Hauschka. Rouge Nvey Eco 955. Mascara UNE Volume Liner.

nveyecopink_

 Skira läppar med Nvey Eco Läppstift #359 (Light Pastel Pink)

nveyeco_pinkSvårt att fånga färger på bild så de överensstämmer med verkligheten, den ljusrosa är matt.

jeanette

Share some blog love

En tanke på “Nvey Eco Rosa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.