1 mars 2024

[Recension] All You Need is Me – en naturlig multikräm

Svenska märket True Organic of Sweden presenterar sin “All You Need is Me” som en ”högpresterande naturlig och ekologisk salva”. Rekommendras till torra fläckar, narig läppar, insektsbett, armågar, fötter, händer mm.

Det här är en naturligsalva som påminner mycket om vaseline utan att innehålla petrolatum. Salvan kommer i en tub som är gjord av sockerrör och är nedbrytbar. Konsistensen är fet, lite kladdig och har en gulaktig transparent färg. Jag tycker att den doftar lite halm med svaga inslag av blåbär. Innehåller närande och välgörande ingredienser som läker och skyddar huden.

Jag har använt All You Need is Me salvan till läpparna, mindre munsprickor, händerna, nagelbanden, torra örsnibbar, även som styling till håret. Håller håret (kort) på plats och ger ett fint lyster även om håret naturligt blir en aning oljigt. Om man har riktigt torrt hår (hårstrån) kan jag tänka mig att håret uppskattar detta. Vid applicering räcker en liten mängd. Till torra händer att det perfekt att ösa på lite extra innan sängdags. Vill man använda den till händerna på dagtid är att rekommendera att endast applicera på ovansidan. På min hud som är ganska så torr och eksembenägen upplever jag att huden slukar i sig salvan ganska snabbt efter applicering och lämnar en tunn skyddande hinna.

Passar även i makeup-sammanhang. Jag brukar änvända lite av salvan och blanda med min concealerpenna eller puderskugga för att få till en krämigare konsistens. Förvandla puderrouge till ett krämrouge. Kan även användas som highlighter på t ex kindbenen. Ger lite extra glans =)

All You Need is Me 50 ml ca pris 249 kr

TrueORganicsofSweden

lista återförsäljare

Ingredients: Castor Oil (ricinolja), Beeswax (bivax), Olive Oil (olivolja), Shea butter (sheasmör), Vitamin E and Blueberry seed Oil (blåbärfröolja). 95% ekologisk 100% naturlig
Certifiering: certifierade råvaror – godkänd av CosIng (EU ‘s cosmetics Directive) – slutprodukt ej certifierad
Hållbarhet: 6 månader efter öppnande

jeanette

Share some blog love

2 tankar på “[Recension] All You Need is Me – en naturlig multikräm

  1. Trevlig läsning! Tack för tipsen för användningsområden 🙂 Är själv mycket förtjust i salvan. Känns som en produkt i sitt slag!

  2. Ja, du har ju verkligen testat igenom den på många områden. Det var bra. Då måste jag testa lite mer. Gillar också krämen, men mest använt den till händer, nagelband och naglar samt torra partier på kroppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.