1 mars 2024

Recension – Rosenseriens schampo med arganolja

”Enligt Rosenserien själv: Milt och krämigt schampo som ger håret glans och elasticitet. Innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker håret. Passar alla hårtyper. Bra vid torr och känslig hårbotten och för kluvna toppar”

Från svenska Rosenserien kommer det här schampot som bl a innehåller kinesiskt grönt te, arganolja, jojabaolja, provitamin B5, mjölksyra och rosenolja. Schampot kommer i en plastflaska med snäpplock. Konsistensen är krämig och det behövs inga mängder till varje schamponering. Ger ett bra lödder ( innehåller SLS – den ethyllene oxid som Rosenserien använder framställs från sockerbetor). Schampot har en mjuk len doft med inslag av rosor. Det brukar räcka med en schamponering, har jag haft mycket stylingprodukter blir det två för att vara helt säker på att alla stylingrester tvättas bort ordentligt. Mitt hår känns rent och lätt att kamma igenom. Jag behöver inget balsam efter. Irriterar inte min hårbotten, minskar kliande från hårbotten och lämnar den återfuktad.

Rosenserien Schampo med arganolja  – 200 ml ca pris 220 kr

Rosenserien Shampoo with Argan Oil
Ingredienser: Kinesiskt grönt te, 2 vegetabiliska tvättämnen, havssalt, vegetabiliskt glycerol, 2 vegetabiliska tvättämnen, arganolja, jojobaolja, pro Vitamin B5, veteprotein, guarkärnmjöl, vegetabilisk mjukgörare, mjölksyra, fruktsyra, 3 växtsalter, rosenolja, vegetabilisk emulgator, natriumsalt, växtparfym, 3 vegetabiliska fuktbindare, vatten
INCI: Camellia sinensis leaf extract, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerin, Lauryl glucoside, Caprylyl/Capryl glucoside, Argania spinosa kernel oil, Panthenol, Simmondsia chinensis seed oil, Hamamelis virginiana water, Hydrolyzed wheat protein,Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Stearyl citrate,Lactic acid, Citric acid, Sodium anisate, Sodium levulinate, Benzoic acid, Rosa damascena flower oil, Sorbitan caprylate, Sodium benzoate, Parfum, Pantolactone, C12-13 Alkyl lactate, C12-13 Alcohols, Aqua.

Certifiering: Nordic Ecolabel (Svanen), råvaror ekocertifierade
Hållbarhet:

jeanette

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.