5 mars 2024

Tvål & Schampo Mynta från svenska Eilas Naturkosmetik [recension]

Den här två-i-ett flytande Tvål och Schampo Mynta kommer från svenska Eilas Naturkosmetik. Mild tvål & schampo med fuktbevarande carragén. Doft av mynta och gran. Eilas är ett liten familjeföretag som har tillverkar hudvårdsprodukter sedan 1987. I deras sortiment finns ansiktsprodukter och kroppsprodukter.

Den här flaskan vann jag i en tävling hos Eilas Naturkosmetik på Facebook =) Det är en kombi-produkt av flytande tvål/schampo. Jag har dock använt den som flytande tvål till händerna. Kommer i plastförpackning med pump. Rengör händerna bra och ger ett litet lödder. Torkar inte ut huden nämnvärt och doftar härligt av frisk mint! Grandoften kan jag inte påstå att jag känner men den friska mintdoften är upplyftande.

Eilas Naturkosmetik – Två & Schampo Mynta 260 ml ca pris 155 kr (enl deras egen hemsida
Eilas Tvål & Schampo Myntaåterförsäljare 

Innehåll: vatten, tensider*, återfettning*, glycerin*, mjölksyra, naturlig konservering*, carragen, xantan, eteriska oljor: pepparmynta*, gran*. * ekocertifierad råvara
INCI: aqua, coco glucoside, sodium coco sulfate, lauryl glucoside, glyceryl oleate, glycerine, lactic acid, glyceryl caprylate, carrageenan, sodium levulinate, sodium anisate, xanthan gum, aroma* (limonen, linalol). * ingår naturligt i eteriska oljor.


jeanette


Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.