25 maj 2024

Besöket på Eco Now 2015 i Kungsträdgården

Gröna Gredelina

Eco Now 2015

Ett Stockholm som bjöd på bästa sommarvädret, mycket folk i rörelse och mycket turister i stan. Perfekt väder för ett utomhusevenemang som Eco Now! Jag tittade som hastigast förbi vid lunchtid på fredagen. Utbudet av utställare, försäljning och uppträdanden under båda dagarna var stort. Food Trucks, mattält, öl och vintält, glass, raw food, ekologiskt och vego.

Gröna Gredelina  – Naturliga produkter till hem och kropp. 100% naturligt 0% kemikalier.

Gröna Gredelina

Rengöringsprodukter producerade i Stockholm. Multifunktionella produkter för klädvård, städning, personlig hygien. Inga syntetiska doftämnen utan det är eteriska oljor som används. Härligt att det dyker om mer och mer av miljövänligare, naturligare och giftfria städ/rengöringsprodukter. Dessutom svenskproducerade =)

Gröna Gredelina - Eco Now 2015

Spännande städprodukter som aromatisk ättika, skrubbsalt, ekobikarbonat med doft av eterisk olja, allrengöring som bygger på grundstenen Castile Soap (oliv- och lagerbladsolja). Gå in och läs mer på deras hemsida =)

I samma tält fanns The Friendly Home som säljer miljövänliga produkter för hemmet via sin webbutik samt återförsäljare. Doftljus och traditionella ljus utan paraffin. Ljusen är gjorda av sojavax, bivax, stearin.

Humble Brush  – bambu tandborsten som är nedbrytbar.

Humble Brush

Designen är svensk, tillverkningen sker i Kina, monteras och packas även i Kina. Skickas sedan vidare till Humble Brush huvudkontor i Lund och därifrån utgår alla leveranserna. Humble Brush använder moso-bambu vid tillverkningen och det är en bambusort som pandorna inte äter.

MindfullyRaw Tanja - Eco Now 2015

Hälsade också på en snabbis hos MindfullyRaw Tanja i hennes tält där bakningen tog plats av Raw Royal Cake som presenterades på lördagen.

 

En tanke på “Besöket på Eco Now 2015 i Kungsträdgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.