16 april 2024

Vegovaselin

Vanligt vaselin ( petroleumbaserat, råolja= mineralolja) har ju en konsistens som lägger sig utanpå huden och ger en fet känsla som också känns skyddande men den tillför inte huden någon näring.

ekologiskt-vegovaselin
Organic Makers har nu tagit fram ett Vegovaselin. Konsistensen på vegovaselin ska vara likvärdig den som vanligt vaselin har. Vegovaselin innehåller bara ekologiska och vegetabiliska oljor och vax. Vegovaselin innehåller ricinolja, solrosolja, karnaubavax samt E-vitamin för förlängd hållbarhet. Vegovaselinet är som vanligt vaselin till sitt yttre men tillskillnad mot petroleumbaserad vaselin tillför vegovaselin även näring till huden.

Jag har inte provat det här vegetabiliska och veganska vaselinet ännu men jag är bra nyfiken =) Någon av er som hunnit med att testa?

 

Share some blog love

2 tankar på “Vegovaselin

    1. Det tror jag inte ska vara några hinder. Men själv vet jag väldigt lite om Vegovaselin och dess konsistens mm. Kanske bäst att du frågar Organic Makers som tagit fram produkten, för att vara på säkra sidan =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.