maria-akerberg-deepskin-organics-Night-Cream-Mor

Tävlingen är nu avslutad! Alla tävlingssvaren (kommentarer) är nu publicerade. Vinnaren publiceras under morgondagen (fredagen den 18 september) / kl 20.13 17/9-15

Kommande nyhet*) från Maria Åkerberg Deepskin Organics:

Night Cream More!

maria-akerberg-deepskin-organics-Night-Cream-Mor

Night Cream More är en nattkräm anpassad för mogen hud och passar alla hudtyper även den känsliga. Night Cream More innehåller bl a rapsolja,havtornsolja, eteriska oljor som apelsin, ros och mynta. Havtornolja som är en kraftig antioxidant, full av C-vitamin och hjälper till att stärka hudens skyddsbarriär. Apelsinolja är lugnande (både för sinnet och huden), antiseptisk och hjälper till att stimulera blodcirkulationen. Rosolja är regenerande, lugnande och fuktighetsbevarande. Myntolja är antiseptisk och har en förstärkande effekt av apelsin- och rosoljans egenskaper.

I samarbete med Maria Åkerberg Deepskin Organics har jag tilldelats den stora äran att kunna erbjuda en tävling för Go Green – Makeup & Skincare bloggens läsare med chansen att vinna 1st Night Cream More 50 ml!

Tävlingsregler

1. Svara på frågorna nedan i en kommentar till detta inlägget.

A. Maria Åkerberg Deepskin Organics har nyligen gjort stor succé på andra sidan Atlanten. Vilket land och stad/stat är jag ute efter?

B. Jag vill även veta namnet på just den anläggningen där Maria Åkerberg Deepskin Organics behandlingar nu kan upplevas.

2. Era svar vill jag ha senast den 17 september kl 20.00. Tävling pågår fr o m idag den 29 augusti t o m den 17 september fram till kl 20.00. Därefter stänger jag ner för kommentarer och går igenom era svar samt väljer ut en vinnare bland de som svarat rätt =) Glöm inte att lämna korrekt e-postadress i kommentaren!

För att göra tävlingen extra spännande kommer jag inte att publicera era kommentarer förrän tävlingen är avslutad!

Sprid gärna tävlingen bland era vänner och social medier! The more the merrier

Jag kommer att meddela vinnaren med personlig mejl samt även lägga upp namnet på vinnare här på bloggen, Instagram och Facebook! 

Tävlingen är bara öppen för boende i Sverige.

LYCKA TILL!

*)  (lanseras den 26 september 2015)

 

Share some blog love
  •  
  •  
  •