19 april 2024

Så mycket spännande nyheter!

collage 1

Alldeles för få timmar på dygnet för att hinna med att skriva om ALLT så det kommer upp på bloggen lika snabbt som jag verkligen skulle vilja. Men jag måste ju även hinna med att framförallt ANDAS och den privata delen av mitt liv även om det här med naturlig och ekologisk hudvård samt bloggen är en riktigt stor del av mitt liv och livskvailté.

Den här veckan har det varit massor av intressant information att ta in och den måste få smälta lite 😉  I tisdags var jag på ett lanseringsevent av det Sydafrikanska ekologiska märket ESSE Organic Skin Care som lanserar sitt mycket spännande koncept ESSE PLUS som innehåller levande probiotika! Mer om det längre fram!

Onsdag och torsdag var jag på Hud och Kosmetikmässan 2015 som anordnades av SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation). Återigen massor av roliga och spännande produkter och även SM i Makeup2015.  

Så det kommer att dyka upp en hel del inlägg framöver med massor av information, bilder och utifrån mitt eget perspektiv besöket på Hud och Kosmetikmässan samt ESSE PLUS eventet! Lite smakprov på allt detta finns upplagt på Instagram kontot där jag har försökt att vara aktiv under de här intensiva dagarna.

Ha en riktigt bra helg alla fina läsare!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.