5 mars 2024

Kundkväll med PAI Skincare hos Sundløf

pai3

Tisdagen den 29 september bjöd Sundløf Organic Skincare in till en kundkväll med PAI Organic Skincare. Två experter från Londonbaserade PAI besökte Sundløf och berättade om sina produkter samt gav enskilda hudvårdskonsultationer för den som ville det.  

kundkvall sunloef pai skincare

Pai Organic Skincare säger sig vara experter på omtålig och allergibenägen hud. Deras produkter sägs vara bra för kombinerad acne benägen hud, torr hud, reaktiv hud, rosacea, eksem, psoriasis och nässelutslag samt anti-age. Produkterna är certifierade av the Soil Association (en certifiering som har mycket höga kriterier). PAI Organic Skincare grundades 2007 av Sarah Brown. 

Jag var mest intresserad av deras produkter i anti-redness och hypersensitive serien så jag såg till att få ta del av information om just den gruppen av produkter.  De flesta av produkterna kan användas  på en daglig basis men Insant Calm Redness Serum ska endast användas 1 – 2 ggr vecka eller som en behandlande kur till natten under 1-2 veckor och sedan bör ett uppehåll göras. Många personer upplever en omgående lindring av stickande, hettande och röda partier. Serumet kan användas som en behandling eller vid (akuta) behov.

pai9

Camelia & Rose Gentle Hydrating Cleanser är en krämig rengöring som det rekommenderas att man använder en muslinduk att ta bort rengöringen med för att få en liten exfoliering på samma gång. Rengöring ska också vara lämplig att ta bort ögonmakeup med även vattenfast. De har även en nyponfröolja som är en av deras storsäljare som sägs vara bra mot allt!

Jag har aldrig provat på PAI Organic Skincare så jag kan inte uttala mig hur de eventuellt skulle fungera på mig men jag tänka mig framöver att köpa ett litet test/travelkit av Instant Calm serien.

När jag nu ändå var i Sundløf Organic Skincare fina butik passade jag på att kolla in lite av det övriga sortimentet i butiken. RMS nyheter skin2skin foundation och blush brush. Makeup borstarna var supersköna mot huden. Stadiga att hålla i men ändå smidiga.

pai6

Parfymer. De här två från Les Fleurs de Bach blev jag kär i! Inte typiskt ekologisk doft som oftast har en lite tyngre kryddiga och örtiga inslag.

les fleurs de bach

Vivaceté(s) kryddig men frisk Unisexdoft. Présence(s) blommig, mjuk och lite talkig doft. Underbara båda två.

Share some blog love

2 tankar på “Kundkväll med PAI Skincare hos Sundløf

  1. Mm samma här, jag älskar verkligen pai och är märket troget sedan en tid! Rengöringen är fantastisk, likaså geranium-krämen. Underbara och balanserande produkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.