Tävla om ett Barnkit!

babykit barnkit

Naturligtvis ska de som är det viktigaste i våra liv – barnen- (som dessutom har en mycket känslig och ömtålig hud till en början) smörjas med de renaste produkterna som finns att tillgå! Självklart parfymfria, milda, utan färgämnen och syntetiska tillsatser. Baby och barn produkterna från Maria Åkerberg Deepskin Organics är mycket populära bland både barnfamiljer och vuxna med känslig hud. Därför har jag (i samarbete med Maria Åkerberg Deepskin Organics) satt ihop ett ‘eget’ litet Barnkit med 3 produkter ur Maria Åkerbergs Baby och Barn serie som jag nu tänkte tävla ut här på Go Green – Makeup & Skincare Blog.

Barnkit 

1 st Baby Wash 125 ml

1 st Baby Care Balm 50 ml

1 st Baby Lotion 125 ml

babykit maria akerberg barnkit

För att vara med i tävlingen vill jag att ni i kommentarsfältet delar med er någon/några av era favorit barnramsor eller vaggvisor. Det kan vara de som ni själva har med er i minnet från er egen barndom och/eller de ni sjunger/berättar för era egna barn/barnbarn/barn i er närhet.

Skulle jag själv nämna några så skulle det i första hand vara “Vyssan Lull” och “Sov du lilla videung” som jag själv är uppväxt med samt förde vidare till mina barn. En mycket speciell ramsa som jag växte upp med men som av naturliga skäl ej blev aktuell för mina barn är “Rida Rida Ranka”. Ser fram att få läsa era favoriter =)

Tävlingen startar nu i och med att detta inlägget är publicerat och pågår till och med den 20/10. Senaste tisdagen den 20 oktober kl: 20.00 vill jag ha era bidrag! Glöm inte att skriva korrekt e-postadress! Vinnaren kommer sedan att kontaktas av mig personligen via mejl, samt annonseras ut här på bloggen, instagram, twitter och facebook.

Tävlingen är endast öppen för boende i Sverige!

LYCKA TILL!

Tävlingen är i samarbete med Maria Åkerberg Deepskin Organics 

Share some blog love
  •  
  •  
  •