Uppdaterat kl 16.40 den 4 november 2015. Tredje gången gillt gick allt som det skulle!

Ny vinnare är: Jenny Sjöberg 
– 11 oktober, 2015 kl 19:19 -Treåringen gillade En kulen -natt när han var mindre, särskilt slutet då. 🙂 Vår 1-åring är just nu väldigt förtjust i Imse vimse spindel. Hon kämpar med rörelserna men än sitter ”ner faller regnet” bäst. –

bambi

Här kommer en call-out till alla er som var med i tävlingen Barnkit Maria Åkerberg!!

Efter att ha utsett  vinnare och sedan ny vinnare men ingen dessa hört av sig med sina adresser inom given tid, trots upprepade försök från min sida, så står jag nu inför att utse en ny vinnare för tredje gången. Jag vet att mycket kan hända som gör att prioriteringar måste göras, att tävlingar och liknande då kan hamna längst ner på listan. Absolut inget ont sagt om det. Livet är nyckfullt ibland, believe me I know! Jag vill bara säkerhetsställa några punkter innan jag går vidare.

Vid tävlingar ökar oftast antalet kommentarer/besökare rejält, vilket är helt ok och inget konstigt med det. Många kanske aldrig återvänder till bloggen medans en del fortsätter att hänga med på bloggens gröna skönhetsresa. Det som jag ser är viktigt är att ni har koll på era e-postkonton, dvs även skräppostkorgen! Oftast hamnar ju  e-post från icke tidigare kontakter just bland skräpposten!  

Namaste

Share some blog love
  •  
  •  
  •