14 april 2024

Boho Green Mascara

mascara från boho green revolution

mascara från boho green revolution Boho Green Revolution – Mascara Volume & Green Natrual Black 6ml ca pris 159 kr

Den här mascaran kommer från det franska ekomärket Boho Green Makeup. Mascaran innehåller naturliga och ekologiska ingredienser som t ex vegetabiliska vaxer och lindblomsextrakt. Ej testade på djur och är eko-certifierad enligt Cosmebio. Förpackningarna är tillverkade av återvunnet material.

mascara boho green revolution

Borsten har en normal längd med fyllig borst. Formulan är lagom (inte för blöt, torr eller kladdig). Borsthuvudet är lätt att applicera med på ögonfransarna. Markerar fransarna med bra svärta. Har vid några enstaka tillfällen släppt lite men på det stora hela håller den bra under en hel dag. Avlägsnas lättaste med någon typ av eyemakeup remover eller rengöringsmjölk. Irriterar inte ögonen och är doftneutral. Boho Green Makeup finns hos Jordklok.se

Ingredienser/INCI: Aqua (water), Copernicia cerifera (carnauba) wax*, Glyceryl stearate se, Glyceryl behenate, Isopropyl myristate, Rhus verniciflua peel wax, Oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, Propanediol, Candelilla/jojoba/rice bran polyglyceryl-3 esters, Glyceryl stearate, Microcrystalline cellulose, Glycerin, Glyceryl caprylate, Cetearyl alcohol, Sodium stearoyl lactylate, Ethyl lauroyl arginate hcl, Cellulose gum, Sodium hydroxide, Hydrolyzed linseed extract*, Sodium benzoate, CI 77499 (iron oxides). * = ekologisk

 

Share some blog love

En tanke på “Boho Green Mascara

  1. Låter trevlig! 🙂 Jag köpte Avrils mascara från Jordklok för ett tag sedan och den verkar också riktigt bra. Roligt med bra budget alternativ. 🙂 Annars är ju favoriterna från Une.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.