16 april 2024

Une makeup Bronze Collection

Une Makeup__

Här har jag skapat en sminkning med makeup från franska UNE Beauty. Varma, bruna och röda guld toner!

Une makeup _

Jag har använt Foundation Skin Mat Aqua A05, som är en aning för mörk för mig men fungerar utan större avvikelse i alla fall. Breezy Cheeks Blush Grand Air B07, som är ett krämrouge, på kinderna. Som highlighter har jag använt mig av Glimmer G02 från ögonskuggepaletten.

Une makeup

Bronze Collection på ögonen. Une by Night Eye Palette med Frosty F07, Sumato S10 och Glimmer G02. Härliga nyanser! Glimmerskuggan är dessutom krämig i sin konstistens. Skuggorna har mycket pigment som framträder rejält efter en stund. Absolute Black Eyeliner Stylo har jag använt (sparsamt) längs den övre franslinjen. Den här eyeliner pennan är mjuk och smidig att applicera och ger bra med färg om man inte är så väldigt sparsam som jag varit här 😉 Mascara är Volume Liner Black. På läppar är Rouge Intense R19 med lite Glimmer Gloss ovanpå.

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.