1 mars 2024

Ansiktsbehandling med Pure Cell Treatment Serum

pure cell treatment
Rosenrot press bild Maria Åkerberg Pure Cell Treatment Serum
Pressbild Maria Åkerberg

I slutet av november 2015, lanserade Maria Åkerberg en världsnyhet: Pure Cell Treatment Serum. Ett ansiktsserum som består av levande stamceller från Rosenrot. Rosenrot är en läkeväxt som bl a används som traditionell medicin och kosttillskott.

Stamcellerna anpassar sig efter den egna huden, stärker huden egna celler och bygger upp nya. Pure Cell Treatment serum passar alla hudtyper. De levande stamcellerna förvaras i kokosvatten och krossas (i påsen) precis innan de appliceras på huden för att ge den bästa näringen.

I samband med lansering fick jag avnjuta en förkortad Pure Cell Treatment behandling på 30 min (ordinare är 60 min) som utfördes av hudterapeuten Katrin från Maria Åkerberg. Ansiktsbehandlingen tog plats på Axelssons SPA i Gallerian. På en uppvärm behandlingsbänk och med avslappnande musik i bakgrunden gav jag mig hän åt Katrins magiska händer.

Pure Cell Treatment Serum

Katrin började med en grundlig rengöring av ansiktet där hon använde olja, rengöringsmjölk och ansiktsvatten. Efter det applicerade lite saltpeeling som gör att huden öppnar sig och blir mer redo för serumet. Därefter krossade Katrin de levande stamcellerna i kokosvattnet för att sedan applicera serumet i ansiktet samt även på händerna och underarmarna. Ovanpå serumet applicerades sedan en ansiktsmask som bl a innehåller extrakt från persiskt silkesträd. Efter en ljuvlig ansiktsmassage fick serumet och masken verka en stund och under tiden fick jag en avslappnande nack- och axelmassage även på händerna och armarna. Lite AHA-syra applicerades och sedan ett lager till av serumet. Avslutades med att balm applicerades ovanpå och förseglade det hela. Jag fick instruktioner att detta skulle sitta kvar fram till morgonen därpå.

Pure Cell Treatment Serum

Efter behandling fick jag träffa Maria Åkerberg för en liten personlig information- och frågestund. Jag var så totalt avslappnad att jag inte kom på någon fråga att ställa! 😉

Hur upplevde jag behandlingen? Helt fantastisk! Jag var lite orolig att min hud eventuellt skulle blossa upp och bli irriterad av bl a ansiktsmassagen, saltpeelingen och AHA-syran men blev helt förstummad när jag såg vilken lyster huden faktiskt fått direkt! Huden kändes dessutom supersmidig! Huden känns rejält återfuktad långt efter denna behandling. Det känns att huden fått en boost att reparera sig snabbare och tillgodose sig näring bättre.

Läs mer här om de levande stamcellerna från Rosenrot samt vilka salonger som erbjuder Maria Åkerbergs Pure Cell Treatment.

/5~2016

Share some blog love

2 tankar på “Ansiktsbehandling med Pure Cell Treatment Serum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.