26 maj 2024

Nytt spännande grönt skönhetsår 2016

2016

Välkommen säger jag till det nya året och ser fram mot ett riktigt spännande grönt skönhetsår 2016! Inom naturlig och ekologisk skönhet (hudvård, kroppsvård, hårvård, makeup) har det verkligen hänt mycket sedan jag började skriva om det 2009. Utveckling och efterfrågan av mer naturliga och ekologiska ingredienser i både hudvård och makeup har ökat. Det är jättekul speciellt för oss som gärna väljer de grönare och miljövänligare alternativen.

De här finns redan inbokade i min agenda!

Daisy Beauty Expo 2016  är det första skönhetseventet som inleder det nya året! Här har vi blandade skönhetsmärken såväl konventionella som grönare alternativ. 100 skönhetsnördar som ska mingla och botanisera bland många intressanta märken och produkter samt även ta del av intressanta föreläsningar.

Daisy Beauty Awards 2016 där vinnarna kommer att presenteras i Daisy Beauty Magazine nr 2+3/2016. I kategorin årets bästa naturliga/ekologiska produkt sitter jag med som en av de fem jurymedlemmarna. Spännande utmaning!

Sedan kommer ju något som bara är så spännande så! Under Stockholm Beauty Week 2016 kommer nämligen det allra första Organic Beauty Awards delas ut av NOC Sweden! Stockholm Beauty Week 2016 som pågår under tre dagar kommer som vanligt att vara fylld med massor av hudvård, skönhet, hälsa, träning mm Så boka redan nu in dessa dagar i er agenda =) 25–27 april 2016.

Bring it on 2016!

/1~2016

2 tankar på “Nytt spännande grönt skönhetsår 2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.