19 april 2024

PuroBIO Mascara och Eye Liner

purobio mascara och eye liner

purobio mascara och eye liner

Recension av italienska PuroBio mascara och eye liner

PuroBIO makeup innehåller ekologiska ingredienser. Produkterna är märkta med Cosmetici Biologici, Nickel Tested och Vegan Ok.

Puro BIO Impeccable mascara 01 Nero 6ml ca pris 125kr – en mascara som ska ge böjda, fylligare och längre fransar. Själva mascaraborsten är böjd. 

puroBIO impeccable mascara brush

Doftar lite sött med inslag av honung. Känns redan från början som den har en mycket torr konsistens. Det går dock att få till fina fransar.

puroBIO impeccable mascara 01-nero

Dessvärre torrfäller den här mascaran under dagen (behöver inte betyda att alla exemplar gör det)Jag är lite ovan vid storleken och typ av mascara borste eftersom jag allra bäst hantera en smalare borste med plast piggar. Men det är ju en vanesak och smaksak. Likaså gillar jag lite ‘blötare’ konsistens på en mascara. För mig fungerade inte den här mascaran speciellt bra.

puroBIO eye pencil 03 gray

PuroBio Eye Pencil Gray 03, 3,8g ca pris 69kr – en kajalpenna som kan användas som eye liner eller även ögonskugga. Pennan har en mjukkonsisten och är lätt att applicera. Färgen Gray är en mörkgrånyans som ger en metalliceffect. Jag gillar den skarpt! Jag använder den som eyeliner. Trots att den har mettallfinish så är den mycket diskret men skitsnygg!

 

Share some blog love

En tanke på “PuroBIO Mascara och Eye Liner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.