1 mars 2024

Leahlani Love Package

Leahlani Love Package

I början av januari hade finaste Nic på OrgaNic Obsession en tävling tillsammans Leahlani Skincare . Ekologisk hudvård från Hawaii – Leahlani Love Package . Gissa om det var många som var med och tävlade 😉 En sådan här tävling kunde jag bara inte motstå att delta i även om chansen kändes relativt liten att den vinnande lotten skulle falla på mig.  Men jag hade fel – jag vann!

Leahlani Love Package

Idag kom brevbäraren med paketet!

Leahlani Love Package

Leahlani Love Package

Leahlani Love Package

Leahlani Love Package

Mermaid Mask  Mahina Evening Replenishing Elixi Bless Beauty Balm  Kauai Orchid perfume 

Jag kan riktigt känna värmen och kärleken som omger detta paket och produkter. Vilken ära att få bli ägare till dessa produkter som bara har fått högsta betyg och lovord överallt!

Just nu sitter jag bara med ett leende på läpparna och beundrar förpackningarna!

Thank you so very much, both Leah and Nic, for this amazing privilege you have given me to became an owner of these beautiful products! 

Share some blog love

6 tankar på “Leahlani Love Package

  1. Åh vad kul att allt kom fram som det skulle! Jag hoppas verkligen att du älskar allt lika mycket som jag gör, Leahs produkter är helt fantastiska. Och välkommen in till #mermaidmaskmonday! Jag förväntar mig en bild på måndag iklädd i ljuvlig grön röra! Tack för de fina orden 🙂 Trevlig spa helg på dig! Kram

    1. Hej Nic! Jag lovar att haka på #mermaidmaskmonday och lägga upp bild med hashtagen på Instagram!
      Ska bli så spännande att prova dessa produkter. Har doftat på parfymen och den är ju helt divine! Kram

    1. Hej Mona! Ja visst är de fina! Ska bli så spännande att börja testa. Har luktat på dem och alla har en doft som för mig i drömmarna till Söderhavet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.