19 april 2024

Miss W Makeup – sminkning

Miss W Makeup

Miss W Makeup

Här bjuder jag på en sminkning med Miss W Makeup =)

Miss W Makeup - sminkning

Jag har börjat med att dämpa röda partier med det gröna täckstiftet. Det här täckstiftet har en mjuk konsistens och är lätt att applicera samt dämpar det röda mycket bra. Foundation (är den enda som inte kommer från Miss W) har jag använt RMS Beauty ’un’ cover-up #11.

Miss W Makeup mineral foundation concealer stick

Jag har använt mineralpudret i nyans Natural Beige #22, för att fixera foundation. Mineralfoundation pudret är mycket lätt och smälter in i hudens egen nyans. 

Miss W flytande svart eyeliner har en precisionspensel och ett långt skaft vilket underlättar att få till en fin linje och vinge. Ger en mycket fin svart färg med bra pigment. 

Miss W Makeup mineral foundation concealer stick

Till ögonbrynen har jag faktiskt använt ögonpennan i Pearly Blue som är en gråbrun nyans.Miss W Makeup eye pencil Till mitt gråa hår passar det faktiskt mycket bättre med ett ögonbrynsnyans som är gråbrun istället för askblond eller brun.

Miss W Makeup - glow

 

Mascaran jag använt är en volymgivande svart mascara som ger väldigt fina fransar! Den håller sig dessutom på plats under dagen och fäller inte.

Miss W Makeup Volumising Mascara

Läppglanset i nyansen Pearly Beige har jag använt på kinderna, ögonlocken och läpparna. Jag tycker den ger ett så jättefint lyster.

Miss W Makeup lip gloss

 

Share some blog love

2 tankar på “Miss W Makeup – sminkning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.