26 maj 2024

Bronzer och ögonskuggspalette

PuroBio bronzer eye palette

Från italienska PuroBio Cosmetics kommer den här bronzern och ögonskuggspaletten. Jag kom i kontakt med det här makeupmärket under Acadermia Mässan 2015, där Econatur Bio Company Sverige fanns på plats med sina ekologiska produkter.

Bronzer Resplendent Mat 01, 9gr ca pris 120 kr ser kanske lite tråkig och inte mycket bronzing ut men den ger ett jättefint mjukt och matt lyster som gör att jag genast känner mig lite piggare och inte allt för blek. Applicerare man mycket så blir ju effekten därefter. Jag gillar den här nyansen för att den faktiskt passar väldigt bra när vill ge huden en liten djupare ton utan skimmer och samtidigt vill få ett naturligt “osminkat” resultat.

PuroBio Bronzing Powder 01
Innehåll: INCI: MICA, ZEA MAYS STARCH (majsstärkelse)*, SQUALANE, ZINC STEARATE, SILICA, TOCOPHEROL, GLYCERYL CAPRYLATE, PARFUM (doftämne), ORYZA SATIVA POWDER (rismjöl)*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (sheasmör)*, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL (aprikoskärnolja)*, PERSEA GRATISSIMA OIL (avokadoolja)*, PONGAMIA GLABRA SEED OIL (karanjaolja), MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL*.
MAY CONTAIN +/-: CI 77891 (titan dioxid), CI 77491 (järnoxid), CI 77492 (järnoxid), CI 77499 (järnoxid).
* ekologisk ingrediens

Certifiering: Cosmetici Biologici – Nickel Tested – Vegan

Palette Skin Tones 3,5 gr ca pris 129kr  kommer i ett snyggt fyrkantigt svart etui som innehåller spegel och fyra skuggor. Tre matta i puderform och en skimrande som är lite krämig.

PuroBio ombre

Nr.1 Pearl Champagne- Nr.2 Matt duvgrå – Nr.3 Matt varmbrun – Nr.4 Matt svart.

swatches
Ögonskuggorna har bra pigment. Mjuka att arbeta med och har bra hållfasthet. Palette Skin Tones har jordnära nyanser, vilket jag gillar bäst. Färgerna passar till såväl till vardags som till fest. Applicera t ex lite extra guldskimmer på ögonlocket och kinden. Den svarta skuggan är perfekt för den som gillar att göra sotningar. Passar dessutom mycket bra att använda som eyeliner.

Ingredienser: INCI(Dove gray–Brown–Black): MICA, ORYZA SATIVA POWDER*, ZEA MAYS STARCH*, ZINC STEARATE, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), SQUALANE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*
MAY CONTAIN +/-: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET)
INCI(Champagne): MICA, SQUALANE, GLYCERIN*, GLYCERYL OLEATE CITRATE, TOCOPHEROL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM (FRAGRANCE), SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*
MAY CONTAIN +/-: CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 (IRON OXIDES)
* från ekologisk odling

Certifiering: Cosmetici Biologici- NATRUE – Nickel Tested – Vegan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.