26 maj 2024

HM Conscious EcoCert

hm conscious ecocert

hm conscious ecocert

HM Conscious EcoCert hudvård lanserades nyligen och börjar nu dyka upp i HM-butikerna. Jag var förbi en av deras butiker idag och de här fyra produkterna fick följa med mig hem. Texture Styler ( SEK 79,90) – Dry Shampoo (SEK 79,90) – Gentle Deodorant Roll-On (SEK 59,90) – Hand Wash White Tea & Peppermint (SEK 69,90)

Ska bli riktigt spännande att prova på dessa produkter. Läppbalm, ansiktsmask, schampo och balsam, duschtvål, kroppsolja, kroppslotion, kroppskräm, handkräm och parfymolja finns också i denna serien. Här kan ni läsa mer om hela serien HM Conscious EcoCert  

Jag har fotat av det listade ingrediensinnehållet för de här 4 produkter. Vet att många är nyfikna då det inte framgår på nätet utan på produkterna i sig. Klicka på bilderna för större format, inte bästa bildkvalité men kan i alla fall se huvudkontentan av innehållet =)

texture styler hm conscious ecocert dry shampoo hm conscious ecocert  deo hm conscious ecocert  handwash hm conscious ecocert

Bilderna är i tur och ordning ingrediensinnehåll för: Texture Styler – Dry Shampoo  – Gentle Deodorant Roll-On  – Hand Wash White Tea & Peppermint.

3 tankar på “HM Conscious EcoCert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.