16 april 2024

Så gick det i OBA2016

vinnarna i OBA2016

vinnarna i OBA2016

Många av er har säkert redan läst om det och några av er kanske t o m fanns på plats på Stockholm Beauty Week 2016 i Kungsträdgården när OBA2016 vinnarna korades men det är värt att låta bloggen ta upp det och sprida all grönkärlek!

Den allra första prisudelningen i det nyskapade priset för naturlig och ekologisk hudvård och makeup, Organic Beauty Awards av NOC,  där många fina ekologiska produkter fanns med som tävlingsdeltagare och senare nominerade. Juryn måste haft ett mycket svårt jobb att sålla ut bland så många fantastiska produkter! Grattis till er alla som deltagit! Älskar att det gröna tänkandet växer och efterfrågan blir allt större hela tiden!  Här presenterar jag de som vann =)

OBA2016 esse probiotic  

OBA2016 Abloom

OBA2016 Weleda

OBA2016 Cime

OBA2016 MA coverOBA2016 Inika

OBA2016 Eilas

OBA2016 MA Hair

 

OBA2016 Me AnimaOBA2016 Barr Sweden

OBA2016 FLM

OBA2016 care of gerd

 

alla ovanstående bilder är lånade från OBA 

Ser fram mot Organic Beauty Awards 2017! Skulle vara kul att sitta med i juryn och få botanisera i alla fina produkter som deltar, ett stort ansvar och svår uppgift men samtidigt väldigt intressant och givande.

Nu har jag missat att vara närvarande på de två senaste Stockholm Beauty Week (2015 & 2016), ibland går det inte som man planerat! Men nästa års Stockholm Beauty Week, 2017, hoppas jag med hela mitt hjärta att jag kommer att kunna vara närvarande!

 

Share some blog love

4 tankar på “Så gick det i OBA2016

  1. Kul att se vinnarens. Jag var inne NOC hemsida och kikade så jag hade redan koll. 😉
    Synd att du missade Beauty Weekend detta år. Det gjorde ju jag med så hoppas att vi kan vara där nästa år bägge två! 🙂
    Såg du att Ivan var på tv4 nyhetsmorgon och pratade om ekologisk hudvård och där har de också lagt ut en lista på vinnarna. Tyvärr så framgår det varken av text eller videon om att listan innehåller vinnarna.

    1. Ja Malin, vi får satsa på nästa års Stockholm Beauty Week =) Ja, jag såg Iván på Nyhetsmorgon TV4, jättekul =) Jag kollade ju på den listan oxå men nu kan ju inte riktigt komma ihåg vilka produkter som nämndes i den. Jag trodde det var listan på de produkter Ivàn hade pratat om 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.