26 maj 2024

Makeup Event med Organics by Sara & Zuii Organic Sverige

Make-up Event med Organics by Sara & Zuii Organic Sverige

Make-up Event med Organics by Sara & Zuii Organic Sverige

I lördags bjöd Organics by Sara in till ett makeup event med Zuii Organic Sverige. Så fint uppdukat med 100% naturlig och 95% ekologiska makeupen från Australiensiska Zuii Organic. Joanna från Zuii Organic Sverige fick sminka för fullt =) Hon fick fixa mina ögonbryn oxå ;).

Zuii Organic makeup har riktigt fina pigment i alla sina produkter. Det finns flertalet nyanser att välja bland på deras flytande foundation. Zuii Organic presenterade två nyheter =) Organic Certified Flora Ultra Powder Foundation samt Organic Certified Flora Loose Powder.

Flora Ultra Powder foundation är i kompakt form, kommer i en snygg och praktiskt spegeletui/dosa. Vårdande, minskar fina linjer och ger ett lätt täckande resultat men kan även arbetas in till mer täckande om så önskas.

makeup event Zuii organic flora ultra powder foundation

Flora Loose Powder är ett silkeslent löst puder som minskar glansighet och hjälper till att kontrollera lite fetare partier. Kommer också med en spegel i locket.

makeup event zuii organic flora loose powder

I botten på det här pudret ser man rosorna =)

makeup event zuii organic rosepetals

Det var jättekul att Organic by Sara hade med sig sina produkter. Hennes sortiment har ökat en hel del sedan jag först kom i kontakt med dem 2012. Jättekul tycker jag! Organic by Sara tillverkar bara 100% ekologiska produkter. Produkterna innehåller vegetabiliska oljor och eteriska oljor samt ansiktsvatten tillverkade av hydrolat. Organic by Sara har även oljor som är helt utan eteriska oljor, för den som är extra känslig på ett eller annat sätt. Det finns även en Eye-makeup remover oil som naturligtvis är utan eteriska oljor. Lite tunnare än Cleansing Oil och passar därför perfekt för den känsliga huden runt ögat. Den oljan kan även användas som närande olja för området runt ögat samt som ögonfransnäring.

makeup event Organic by Sara cleansing oil

Ansiktsvattnet finns i två varianter; Tea Tree och Lavendel. Lavendel doftar helt underbart! Går även att använda att fräscha upp ansiktet under dagen i t ex torra miljöer, att spraya för en skön svalkande effekt på kroppen under varma dagar. Jättebra att använda i hårbotten om du har problem med torrhet eller klåda.

makeup event Organic by Sara

Sortimentet av ansiktsoljor är också bred. Jag har min favorit som fortfarande är oljan för torr hy. Massage-/kroppsoljor finns det flera att välja bland. Ylang-Ylang, Rosmarin, Kardemumma, Lavendel och Vanilj. Vanilj och Kardemumma (med inslag av Apelsin), de två fastnade jag för. Jag gick igenom hela sortimentet och doftade och smörjde in mig, lika bra att passa på =)

makeup event Organic by Sara kroppsoljor

En nyhet som är på gång och snart kommer är en parfymolja. Den doftar helt fantastisk av vanilj, sötapelsin och citrus.

Organic by Sara parfymolja

bilden lånad från Organics by Sara Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.