5 mars 2024

Naturligt Snygg Bokrelease

Naturligt Snygg Bokrelease - Tack Hannah och Weleda

Naturligt Snygg Bokrelease - Så gör du en grön skönhetsdetox

Igår var det Naturligt Snygg Bokrelease event på plats i Weledas helt fantastiska lokaler på söder! Massor av folk var där för att gratta fantastiska Hannah till hennes 1:a bok ”Naturligt Snygg – Så Gör Du En Grön Skönhetsdetox”.

Det var jättekul att igen få möjligheten att stråla samman med Hannah, naturligtvis, och med bloggkollegor som Emmi från Emmi Snicker och Nic från OrgaNic ObsessionThe Peridot Mag. Samt Linda Öhrström , Maya Nestorov, Iván Valencia  och Weleda Emma  plus Weleda gänget, för att nämna några =)

Kolla in Iváns Live sändning på Facebook från eventet =)

Tala om Colorful and Mindful  – så läckert.

Naturligt Snygg Bokrelease - colorful

Vi fick också göra egna parfymer genom att blanda bas (vegetabilisk olja) med valfri eteriskolja/oljor.

Naturligt Snygg Bokrelease - parfymtillverkning

Detta blev mitt val: Kardemumma och Ylang Ylang

Naturligt Snygg Bokrelease - min egen komponerade parfym

På tal om kardemumma 😉 så kommer Weledas 4:e parfym till hösten – Onagre. Passade på att lukta på den då den stod på hyllan. Den mina vänner, tror jag kommer att bli en storsäljare! Doften är som Primrose seriens. Varm lite kryddig kardemumma. Helt fantastisk! De tre första parfymerna har ganska mycket av blommiga inslag i sig men den här skiljer sig från dem. Dessutom stannar den kvar länge på huden! Enligt mig och även Emmi, så är den här doften definitivt Unisex. Något att se fram mot!!

 Stort tack till Hannah, Weleda och alla andra involverade =) 

Naturligt Snygg Bokrelease - Tack Hannah och Weleda

Share some blog love

En tanke på “Naturligt Snygg Bokrelease

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.