5 december 2023

Leahlani Skincare recension

leahlani skincare

Hawaii – exotiska blommor – exotiska frukter – hav och alger – exotiska dofter

Drömmen om att vandra längst en vacker strand nära vattnet på Hawaii. Exotiska dofter kan ta en närmare drömmen. Det finns ett hudvårdsmärke som tillverkas på plats, för hand och med mycket kärlek. Bara rena ingredienser inga konstgjorda kemikaliska tillsatser. Väl sammansatta ingredienser, för att även en känslig hud ska kunna njuta av dessa underbara excotiska dofter och välgörande oljor. LEAHLANI Skincare tillverkas på Kauai, Hawaii. Produkterna är baserade på ingredienser från ekologiska botaniska trädgårdar och leror, tropiska frukter och Hawaiiansk nektar. Rekommenderar er varmt att titta in på Leahlanis hemsida och läsa mer om dessa fantastiska produkter.

Jag hade turen att vinna i tävlingen hos Organic Obsession.

Hawaii – exotic flowers – exotic fruits – sea and algae – exotic aromas
The dream of walking on a beautiful beach near the ocean of Hawaii. Exotic scents can take you closer to that dream. There is a skincare brand that is produced on site, by hand and with much love. Only pure ingredients, no artificial chemical additives. Well compound ingredients,  even for the sensitive skin to be able to enjoy those wonderful excotic scents and beneficial oils. LEAHLANI Skincare made on Kauai Hawaii. Based on ingredients from organic botanical gardens and clays, tropical fruits and Hawaiian nectar. 
I was lucky to win  the competition organized by Organic Obsession.

Mermaid Mask

mermaid mask

En helt fantastiskt ansiktsmask gjord på raw honung, spirulina, chlorella, alger,vanilj, havtorn, bivax samt eteriska oljor som geranium, lavendel, ylang ylang, white lotus. Masken har en riktigt härlig mörk grön färg och är i konsistensen som en mix av kompakt honung och flytande honung, ganska så seg. Doften för dig till havet med inslag av alger, tång och sjögräs. Innan applicering gäller det att röra runt blandningen ordentligt. Appliceras på fuktigt ansikte. Masken stelnar inte men om det är varmt kan det droppa lite, så kan vara bra att ha en ansiktsservett till hands. Jag brukar låta masken sitta ca 10 minuter sedan sköljer jag med kallt vatten. Huden blir rejält återfuktad och känns alldeles len efteråt.

An absolutely fantastic face mask made from raw honey, spirulina, chlorella,seaweed, vanilla, sea buckthorn, beeswax and essential oils such as geranium, lavender, ylang ylang, white lotus. The mask has a really glowing green color with a mixed formula of compact honey and liquid honey, quite so tough. The mask has a scent of the sea with a hint of algaes and seaweed. You need to stir the mixture well. The mask does not dry on your skin.  I usually let the mask sit for about 10 minutes and then remove with cold water. The skin feels significantly moisturized and feels quite smooth afterwards.

INCI/Ingredients: Organic Hawaiian raw honey, organic Hawaiian spirulina (Spirulina Maxima), pure organic chlorella (Chlorella Vulgaris), french green clay, pure sea clay, luminess algae, organic sea buckthorn CO2 (Hippophae Rhamnoides), vanilla CO2 (Vanilla Planifolia), essential oils of: (organic orange (Citrus Aurantium Dulcis), moroccan chamomile (Tanacetum annuum ), roman chamomile (Matricaria chamomilla), bee balm (Monarda fistulosa) , geranium (Pelargonium Graveolens), palmarosa (Cymbopogon martini), lavender (Lavandula Angustifolia), ylang ylang (Canaga Odorata), rose (RoseDamascena), white lotus flower absolute (Nelumbo Nucifera), beeswax absolute (Apies millifera), coriander seed (Coriandrum sativum), and LOVE.

 Mahina Evening Replenishing Elixir

mahina replenishing elixir

Ett återuppbyggande kvällselixir för att hjälpa huden att främja sin elasticitet och ungdomlighet. Konsistensen är som en fyllig olja och perfekt att flaskan har pumpdosering. Mahina Evening Replenishing Elixir innehåller av moringa- och marula olja (som ska ha kraftfulla egenskaper), samt bl a morotsolja, vattenmelonfröolja och vanilj. Doften är sagolik! Jag massera in 1 – 2 droppar. Huden känns ljuvligt len.  På morgonen känns huden fortfarande mjuk och återfuktad.

 Mahina Evening Replenishing Elixir is a very rich oil with a dreamlike scent. I use 1 – 2 drops and gently massage to my face. The skin feels deliciously smooth. In the morning, the skin still feel soft and moisturized.

INCI/Ingredients Organic cold pressed moringa oil (Moringa Oleifera), organic cold pressed marula oil (Sclerocarya Birrea), organic passionflower oil (Passiflora Incarnata), organic cold pressed chia seed oil (Salvia Hispanica), organic virgin prickly pear seed oil (Opuntia Ficus-Indica), organic cold pressed carrot seed oil (aucus Carota Sativa), organic cold pressed watermelon seed oil (Citrullus Lanatus), organic starflower oil (Borago Officinalis), organic cold pressed meadowfoam seed oil (Limnanthes Alba), organic tahitian vanilla bean (Vanilla Planifolia Tahiti), organic mexican vanilla bean (Vanilla Planifolia Mexico), organic Ugandan vanilla bean Vanilla Planifolia Uganda), proprietary blend of essential oils and LOVE.

BLESS BEAUTY BALM

bless beauty balm

En multiprodukt. Konsistensen är att likna vid sheasmör. Innehåller bl a arganolja, camellia fröolja, sheasmör, kakaosmör, moringa olja, orchidé extrakt, neroli. Behöver jag nämna att den doftar himmelskt 😉 Användningsområden är många. Som en fuktbevarande kräm. Ta en liten mängd av Bless Beauty Balm och värm upp med fingertopparna massera sedan lätt in balmen i ansiktet, hals och dekolletage. Fungerar lika bra till natten som till dagen och som makeupunderlag. Ger huden massor av näring och fukt. Huden känns mjuk och smidig. Perfekt till läpparna och nagelbanden.  Även till ansiktsrengöring. Jag har testat det och blev mycket överraskad att balmen tog bort smuts och makeup så effektivt. Ska man använda den som rengöring rekommenderar jag att följa samma instruktioner som vid alla rengöringsbalms. Applicera balmen i ansikte och sedan avlägsna med en blöt ansiktshandduk. Huden blir ren samtidigt som den blir återfuktat och känns super mjuk efter rengöringen.

A multi product. The the formula is like shea butter. Need I mention that it smells heavenly;)  As a moisturizing cream, I take a small amount of Blessings Beauty Balm and warm up with my fingertips and apply smoothly to my face. Nourish the skin and keeps it smooth and moisturized. The Balm can also be used to lips and cuticle. It also works very well as a facial cleanser. I have tested it and was very surprised that the balm removed dirt and makeup so effectively.  Apply the balm to the face and then remove with a wet facial cloth. The skin becomes clean and remain moisturized and feels super soft after cleaning.

INCI:/Ingredients: Organic cold pressed argan oil (Argania spinosa), organic cold pressed camellia seed oil (Camellia oleifera), organic Shea butter (Butyrospermum Parkii), organic cocoa butter (Theobroma Cacao), organic cold pressed maracuja passionflower oil (Passiflora Incarnata), organic cold pressed moringa oil (Moringa Oleifera), organic cold pressed marula oil (Sclerocarya Birrea ), cymbidium grandiflorum orchid extract, wildcrafted blue tansy oil (Tanacetum annuum), neroli oil (Aurantium Dulcis), organic rosehip fruit (Rosa Moschata), rose clay and LOVE.

LEAHLANI PERFUME OILS ❤︎ Kauai Orchid

kauai orchid perfume

Parfym gjord på ekologisk kallpressad olja, ekologiska eteriska oljor och ekologiska extrakt. Kauai Orchid en exotisk blandning av Tahitisk Gardenia, plumeria (frangipani) och mjuka noter av Orkidé. Perfekt roll-on flaska. Doften stannar kvar länge. Doften är fantastisk mild med ändå inte svag. Rollar lite på handlederna och vips befinnner jag mig i Hawaiiansk sinnsestämning – ALOHA!

Perfume made from organic cold-pressed oils, organic essential oils and organic extracts. Kauai Orchid an exotic blend of Tahitian Gardenia, plumeria (frangipani) and soft notes of Orchid. Perfect roll-on bottle. The perfume remains for a long time. The scent is amazingly gentle yet not weak. I add a little to my wrists and in no time I turn into an Hawaiian mood- ALOHA!

Share some blog love

En tanke på “Leahlani Skincare recension

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.