14 april 2024

Depend O2 minilack

depend O2 minilack

Depend O2 minilack har en hel del färger att välja bland. Här är de lack jag samlat på mig för närvarande.

depend O2 minilack

För mig går det i vågor med att använda nagellack. Just nu är jag inne och surfar på en nagellacksvåg. Måste erkänna att jag tycker det är svårt att välja ’rätt’ nagellacksfärg. Det går inte bara att kolla på innehållet i flaskan, oftast finns det färdigmålade kartor men det är sällan att det stämmer överens när lacket väl kommer på plats på de egna naglarna. Därför gillar jag minilack =)

Depends O2 lack är 5-fria, innehåller 5 ml och kostar ca 29 kr per styck. Lagom pris för att kunna köpa några olika färger utan att det behöver kosta allt för mycket (jag brukar passa på när det är erbjudande som t ex 3 för 2). Använder man både underlack och överlack tycker jag att dessa minilack har en bra hållbarhet.

Depend O2 minilack 480

#480

Depend O2 minilack 437 + 4031

#437 + 4031

Depend O2 minilack 483

#483

Depend O2 minilack 432

#432

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.