26 maj 2024

Eco Tan Face Water – Recension

Eco Face Tan Water - Recension

Eco by Sonya Eco Tan Face Water 

Eco Tan Face Water - Recension

 100 ml ca pris 355 kr

Eco Tan Face Water kommer från det Australienska märket Eco by Sonya – Eco Tan. Det som skiljer den här bus-produkten från övriga som kommer i lotion-, kräm-, mousse- eller spayform är att det här är ett ansiktsvatten. Eco Tan Face Water är speciellt anpassad för ansikte, hals och dekolletage för att gradvis ge en gyllene färg. Face Tan Water appliceras på rengjord hud. Därefter bör man låta det få verka i 8 timmar (undvika dusch under den tiden). Fuktighetsgivande och täpper inte till porerna, passar därför bra för personer med fet hy och acne hy.

Jag använder Face Tan Water på kvällen. På rengjord hud så klart men jag klappar gärna i några droppar olja ( mandel-, argan- eller avokadoolja) innan jag applicerar ansiktsvattnet. Face Tan Water är så gott som genomskinligt och doftar blommigt.

Eco Tan Face Water - Recension

Jag häller några droppar på en bomullsrondell och applicerar sedan över hela ansikte (ej ögonlock eller under ögonen), hals och dekolletage. Jag tar hellre lite ansiktsvatten i taget istället för att ta för mycket på en gång. Ansiktsvattnet är lätt att applicera med en bomullsrondell. Det är milt och irriterar inte huden. Lämnar en återfuktande känsla och känns inte uttorkande. Jag har inte märkt att den färgar av sig. Upplever inte att det här ansiktsvattnet har den där karaktäristiska ‘unkna’ brun-utan-sol doften. En ytterst svag intill obefintlig doft kan framträda. På morgonen har ansiktet, hals och dekolletage fått ett härligt gyllene lyster! För mig räcker det att upprepa var 3-4 dag för att bibehålla ett fint lyster.

Ingredients/INCI: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Glycerin*, Dihydroxyacetone**, Lecithin*, Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides**, Polyglyceryl-¬‐5 Oleate**, Sodium Cocoyl Glutamate**, Glyceryl Caprylate**, Coco Caprylate**, Sodium Hyaluronate**, Dehydroxanthan Gum**, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate**, Pelargonium graveolens Flower Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*. *Certified Organic Australia **Natural

detta inlägg innehåller pressprov

3 tankar på “Eco Tan Face Water – Recension

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.