Nu är de här: Esse Probiotics Skincare nya Trial Packs! Jag älskar när företag satsar på rese/prova-på storlekar av original storlek. Så praktiskt att ha med på resa, i handväskan eller helt enkelt när man vill prova på utan att behöva köpa original förpackningar innan man skapat sig ett eget omdöme om produkterna.

Jag har tidigare skrivit om Dry Skin serien samt Sensitive serien.

Texten som följer är från pressmedelandet för att ge er så  mycket info som möjligt =) Detta är dock inte ett sponsrat inlägg! 

 

OILY/COMBINATION SKIN, 6 PRODUKTER 259:-.

Esse Probiotics Skincare nya Trial Packs!
Pressbild:GoodPR

10ml Refining Cleanser – lerrengöring med ultramilda tensider som bibehåller hudens nomala lipidbarriär. Ger en lyxigt skummande känsla och avlägsnar överflödig olja från fet hy. Rekommenderas på resan, som djuprengöring efter träningen eller en vardaglig rengöring för män. Innehåller Bentonitlerapartiklar, milt peelande korn som avlägsnar toxiner, och Kalaharimelonfröolja som tillför essentiella Omega-6 fettsyror och behåller hudens naturliga fettbalans. Innehåller också 10ml Gel Cleanser, 5ml Light Moisturiser, 5ml Deep Moisturiser, 10ml Cocoa Exfoliator och 10ml Clay Mask 

DRY SKIN, 6 PRODUKTER ca pris 259:-.

trial_packs_tins-p3-dryskin
Pressbild: GoodPR

5ml Ultra Moisturiser: innehåller pre- och probiotika och är balanserad vid pH 4,5 för att främja tillväxten av godartade mikrober. Extrakt av Rooibos levererar kraftfulla antioxidanter som hämmar ålderstecken. Vindruvskärnextrakt stimulerar produktionen av kollagen och elastin medan Lågmolykulär hyaluronsyra verkar återfuktande. Kigelia dämpar sol- och åldersfläckar och jämnar ut hudtonen. 10ml Microderm Exfoliator: peeling med mikropartiklar av Kaolin och Kalciumkarbonat som skonsamt polerar och rengör huden. Rooibos bistår med antioxidanter. Marulaoljan är näringsrik och mjukgör. Frankincense- och Apelsinolja ger en frisk doft. 10ml Cream Mask: fylld med A, B, C och E-vitamin som förbättrar hudens struktur, minskar pigmentering och stimulerar cellförnyelse. Masken innehåller pre- och probiotika som gynnar hudens godartade bakterier. Lågmolekylär hyaluronsyra fyller ut huden och Kigelia främjar produktionen av kollagen. Innehåller också: 10ml Cream Cleanser, 10ml Gel Cleanser och 5ml Rich Moisturiser 

NORMAL SKIN, 6 PRODUKTER ca pris 259:-

Esse Probiotics Skincare nya Trial Packs!
pressbild:GoodPR

10ml Cream Cleanser: ansiktsrengöring som binder sig med oljebaserade orenheter för att effektivisera rengöringen. Huden återfuktas med Marulaolja. Balanserad vid pH 5 med naturliga tensider från växtoljor och glukos. 10ml Gel Cleanser: löddrande ansiktsrengöring vars lödder skapas av milda och biologiskt nedbrytbara växter. Doftar fräscht doften av Grönmynta, Pepparmynta, Kummin och Rosmarin. 5ml Deep Moisturiser: innehåller pre- och probiotika samt är balanserad vid pH 4,5 för att främja tillväxten av godartade mikrober. Lågmolekylär hyaluronsyra återfuktar medan Manketti och Yangu ger UV-skydd. Antioxidanter från Rooibos, Baobabextrakt, Olivbladsextrakt, Vindruvskärneextrakt. Kigelia reducerar sol- och åldersfläckar samt jämnar ut hudtonen. 5 ml Rich Moisturiser: innehåller pre- och probiotika och är balanserad vid pH 4,5 för att främja tillväxten av godartade mikrober. Marulaolja verkar som en antioxidant och har höga halter av Omega-6 fettsyror som tillsammans med Omega-3 oljor från Manketti och Yangu förbättrar barriärfunktionen. Kigelia jämnar ut hudtonen och Lågmolykulär hyaluronsyra fyller ut huden. Olivbladsextrakt förbättrar elasticiteten och Rooibos och Vindruvekärnolja hämmar åldersprocessen. 10ml Cocoa Exfoliator: ansiktsskrubb med kakao som används för en skonsam peeling samtidigt som den mjukgör huden. Marula- och Mankettiolja ger näring och skyddar samt förhindrar hudirritation. 10ml Clay Mask: skonsam lermask som effektivt renar huden från gifter, avlägsnar pormaskar och orenheter med hjälp av Kaolin- och Bentonitlera. Clay Mask innehåller Olivbladsextrakt som förbättrar hudens spänst samt antioxidanter från Rooibos.

SENSITIVE SKIN, 3 PRODUKTER ca pris 199:-.

Esse Probiotics Skincare nya Trial Packs!
pressbild:GoodPR

10ml Sensitive Cleanser – rengöring med probiotika från Lactobacillus baserad på ekologisk och lugnande Aloe Vera-gel. pH-balanserad för att främja hudens naturliga pH-värde. Supermilda ingredienser mjukgör och lindrar huden samt rengör effektivt orenheter. Den övergripande doftnivån ligger på under 0.03% och de konserverande ämnena är exceptionellt milda. 5ml Hydro Moisturiser – optimerar hudens mikrobiom och lugnar känslig hy. Hydro Moisturiser innehåller pre- och probiotika sammansatta i en mild formula som gynnar koloniseringen av godartade mikrober i huden. Hyaluronsyra finns i denna ansiktskräm för dess återfuktande egenskaper. 5ml Nourish Moisturiser – framtagen för att förbättra barriärfunktionen i torr och känslig hy som båda har koppling till en försvagad barriärfunktion. Ansiktskrämen innehåller Lågmolekylär hyaluronsyra som återfuktar huden och har en anti-aging effekt.

Samtliga trial packs finns hos Skönhetsfabriken i Göteborg, Paradiset Söder och City i Stockholm, online på www.piggabutiken. se och www.hudoteket.se samt på utvalda SPA och salonger runtom i landet.

.

Share some blog love
  • 12
  •  
  •