19 april 2024

Mina sminkborstar

mina makeupborstar

Mina samling av sminkborstar 

mina makeupborstar

Borstarna kommer från Eco Tools, Too Faced, Real Techniques, Miss W, PuroBio och ℅ Mineralsmink.

mina makeupborstar

Spatlar! Ett måste! Inga fingrar i burkar!

En närmare titt på de olika borstarna, 

ecotools  Too Faced Teddy Bear

klicka på bilderna för större format samt se namnen på de olika borstarna =)

 Real Techniques  blandat makeupredskap

Jag gillar faktiskt dem alla. Borstarna har mycket bra hållbarhet utan att inskränka på sin kvalité. De uppfyller mina krav för att vara mjuka och fluffiga där det behövs och lite stadigare där det behövs. De flesta av dessa borstar har jag haft sedan bra många år tillbaka. Teddy Bear borstarna från Too Faced har jag haft sedan 2010!  Naturligtvis finns det alltid några som blir mer eller mindre favoriter.

Mina favoriter och hur jag använder dem

Favorit makeup borstar

Real Techniques Stippling Brush – främst till kräm rouge men även puderrouge.
Flawless Face Brush – foundation både flytande och compact
EcoTools Large Powder Brush – bronzer och puder
PuroBio Blush/bronzer 02 – puderrouge, bronzer, highlighter
Too Faced – Small Crease Brush – ögonskugga, blending (globlinjen)
Real Techniques Base Shadow – ögonskugga, blending

El número UNO!

RealTechniques Expert Face Brush

 RealTechniques Expert Face Brush 

Det här är den bästa makeupborsten som jag någonsin stött på. Jag bara älskar den! Jag använder till flytande compact foundation. Resultatet blir så otroligt bra! Passar också perfekt till att applicera concealer med. Borsten är lagom mjuk och lagom fast! Bra handtag att hålla i underlättar.

Varför jag väljer syntetborst framför naturborst? Främst för att jag är djurallergiker och upplevde att naturborst skapade klåda och irritation. På köpet är de ju cruelty-free och mer hållbara tycker jag i alla fall.

Makeupborstar i all ära men ni glömmer väl inte bort hur viktigt det är att hålla borstarna rena?! 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.