19 april 2024

Pressfrukost med Éminence Organic Skincare

Pressfrukost med Éminence Organic Skincare

Ellancé Pro Beauty bjöd in till pressfrukost i veckan med  Éminence Organic Skincare. Éminence Organic är ett exklusivt salongsmärke som har både ansiktsvård och kroppsvård.

Pressfrukost med Éminence Organic Skincare

Natalie Pergar, Internationell utbildare för Éminence Organic Skin Care, var på plats för att berätta om lanseringen av deras kommande nya serie Age Corrective Ultra Line samt nylanseringen av Triple C+E Collection »Superfood for the Skin«. Jag har skrivit lite om Éminence Organic Skincare i ett tidigare inlägg  Men vill i alla fall berätta lite kort om märket. 

Éminence Organic Skincare har sitt säte i Canada. Alla produkterna tillverkas i Ungern och för hand, från deras egna biodynamiska odlingar. Ingredienserna är kallpressade och är sammansatta av växter, frukt och bär, grönsaker samt örter. Produkterna innehåller inget vatten. Alla förpackningar är tillverkade av återvunnet material samt återvunnen giftfri plast. De har fått utmärkelsen “The Greenest Company in the World”. Företaget satsar även på välgörenhet som Forest for the Future, Éminence Kids Foundation, Cancer Research.

Hank – Éminence Kids Foundation maskot

Hank-Eminence-Kids-Foundation-mascot

Gå gärna in på deras hemsida och läs mer företaget bakom produkerna. Nu till nyheterna!

Age Corrective Ultra Line – Instant Lift Fix

Pressbild: Ellance.se
Pressbild: Ellance Pro Beauty

Ultra Lift Eye Cream, Instant Line Filler och Ultra Lift Neck Cream. Hibiskus, stevia extrakt, koffein, edelweiss och isvin (producerat av frusna druvor = druvor som fryst medan de fortfarande är kvar på vinstocken) är några av de verksamma ingredienserna i dessa produkter. Hibiskus ökar hudens elasticitet och hjälper till att hålla huden återfuktad och smidig. Stevia Extrakt miniminerar stressreducerade muskelreaktion, de som skapar rynkor och hjälper till att minska rynkornas djup samt ökar fukthalten. Koffein minskar svullnad samt mörka ringar under ögonen. Edelweiss hjälper till att strama och ger lyft åt en slapp hud samt jämnar ut rynkor. Isvin hjälper till att strama upp huden och ger ett slätare utseende. Dessa produkter ska ge en ’instant’ effekt samt även långvarigt resultat vid regelbunden användning.

Superfood for the Skin 

Pressbild: Ellance.se
Pressbild: Ellance Pro Beauty

Citrus & Kale Potent C+E Serum ska hjälpa till att minska fina linjer och rynkor. Har blekande effekt på mörka mörka fläckar, jämnar ut huden och förbygger inflammationer samt ger synbart lugnare hud. Innehåller b la stabiliserad vitamin C, vitamin E, avokado, grönkål, spenat och broccoli.

Pressbild: Ellance.se
Pressbild: Ellance Pro Beauty

Rosehip Triple C+E Firming Oil ska hjälpa till att minska tecken på fina linjer och rynkor. Ge huden skydd mot de fria radikalerna i luften samt hålla huden återfuktad. Innehåller bl a nypon-, jojoba- och havtornsolja, vitamin C och E och pumpafröolja.

Éminence produkter finns på utvalda hudvårdssalonger och spa-anläggningar t ex Ellancé Pro Beauty, Salong ChiaCentralbadet även hos Paradiset.

Share some blog love

3 tankar på “Pressfrukost med Éminence Organic Skincare

  1. Vilka spännande nyheter. Måste få ställa en kanske lite dum fråga men vet du om man kan shoppa det på nätet här i Sverige? Jag kan inte finna det.
    Hälsningar Mona

    1. @Mona -> Ingen dum fråga alls! Men jag vet inte svaret på det tyvärr:( Jag tror att produkterna bara säljs där det även erbjuds behandlingar. Men något SPA eller hudvårdssalong som har Éminence i sina behandlingar kanske har en webbshop =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.