16 april 2024

Pressfrukost Yarok Hair

pressfrukost yarok hair

pressfrukost yarok hair

Naturligt Snygg och Scandinavian Beauty Distribution bjöd in till pressfrukost på HAYMARKET by Scandic för Sverige lanseringen av Yarok Hair – naturliga & ekologiska hårvårdsprodukter av hög kvalité samt 100% vegansk. 

Yarok  betyder grön på hebreiska. Grundaren till Yarok hårvårdsprodukter heter Mordechai Alvow. Han kommer ursprungligen från Israel men är bosatt i New York där han har sin salong – Yarok Beauty Kitchen NYC. Mordechai Alvow har en gedigen bakgrund som frisör/hårstylist och har arbetat med många kändisar och stora modemagasin. När han själv blev allergisk mot de vanliga konventionella produkterna, började han skapa sina egna produkter. Naturliga hårvårdsprodukter utan syntetiska tillsatser.

pressfrukost yarok hair

2009 lanserade märket Yarok som nu har 13 produkter: 7 styling (balsam leave-in spray, mousse, hårspray, hår/glans serum, styling whip, defining creme & torr/styling-schampo) 2 behandlande (hårolja Sunshine & Youth) , 2 schampo (Volume & Moisture), 1 balsam (Volume) och 1 hårmask. Botaniska växter och örter samt eteriska oljor är byggstenarna i Yaroks produkter. Naturliga och ekologiska ingredienser från vilda växter och ekologiska odlingar. Oljorna är kallpressade.

pressfrukost yarok hair

Alla Yarok Hair produkter är utan alkohol, syntetiska konserveringsmedel och sulfater. De innehåller inte syntetisk parfym utan det är de eteriska oljorna som ger en naturlig doftsättning. Yarok hårvård är vegansk. I Yarok hårdvård finner man bl a jojoba, svartvinbär, avokado, sheasmör, havtorn, ringblomma, nässla, kokos, nyponfrö, argan. Eteriska oljor som både vårdar håret, kroppen och själen. 

 Lite stylingtips från Mordechai. pressfrukost yarok hair

Här har han flätat ett torrt hår, som då får fina naturliga vågor och stylar sedan håret med att använda torrschampo.

Tack Hannah & Naturligt Snygg, Mona & Scandinavian Beauty Distribution och naturligtvis huvudpersonen grundare av Yarok, Mordechai, för en mycket trevlig pressfrukost. 

Yarok finns hos Naturligt Snygg Webbshop och Organic Beauty Shop by Linda Öhrström

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.