19 april 2024

Recension Face Oil Sensitive Skin

Recension Face Oil Sensitive Skin

Recension Face Oil Sensitive Skin

Organics by Sara Face Oil Sensitive – 30 ml ca pris 239 kr

En närande ansiktsolja som innehåller ekologisk avocado-, gurkörts-, jojoba- och vetegroddsolja. Helt fri från eteriskaoljor. Organics by Sara hudvård är svensktillverkad handgjorda produkter som innehåller ekologiskt certifierade råvaror.

Facial Oil Sensitive Skin är speciellt framtagen för den känsliga huden och för den som vill undvika dofter. Oljan förser huden med de välgörande närande vitaminer såsom E, D och även fettsyran GLA. Min favorit, avocadoolja, ingår i denna olja. Sammansättningen av de olika oljor passar min känsliga hud perfekt. Huden blir lugnare, minskar irritation och torrhet (flagnande områden) och oljan gör huden smidig/elastisk. Passar även perfekt att smörja in nagelband för att förebygga men även lindra och påskynda läkning av trasiga nagelband.

Just nu när det börjar bli kyligare så visar ju både huden i ansiktet och på övriga kroppen sitt missnöje. Jag som lider av eksem blir påmind om självsprickor, torra ytor som kliar bl a i ansiktet och på händerna. Jag upplever lindring genom att smörja med Face Oil Sensitive speciellt i ansiktet/hals men även på händerna.

Innehåll: Avocadoolja, jojobaolja, gurkörtsolja och vetegroddsolja. 100% ekologiskt.
INCI:Persea Gratissima, Simmondsia chinensis, Borago officinalis, Triticum vulgare

Share some blog love

En tanke på “Recension Face Oil Sensitive Skin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.