1 mars 2024

Acadermia 2016 Föreläsningar

Acadermia 2016 Föreläsningar

Acadermia 2016 Föreläsningar och lite annat.

Världsnyhet Pure Cell Treatment

Acadermia 2016 Föreläsningar

Maria Åkerberg var först ut med föreläsningarna på Acadermia 2016 med att berätta om världsnyheten Pure Cell Treatment. Levande stamceller från växtriket (rosenrot). Stamcellerna anpassar sig efter den egna huden, stärker huden egna celler och bygger upp nya. Pure Cell Treatment serum passar alla hudtyper. De levande stamcellerna förvaras i kokosvatten och krossas (i påsen) precis innan de appliceras på huden för att ge den bästa näringen. Läs gärna mer om Pure Cell Treatment på deras hemsida.

Tänk om allt vi trott om hudvård inte längre är den enda sanningen?

Acadermia 2016 Föreläsningar

Från Sydafrika kommer Trevor Steyn, kemist och grundare av Esse Probiotic Skincare. Här berättar han om celler, mikrober, prebiotika, probiotika, det mänskliga ekosystemet. Hur vi kan lära oss att hand om de goda bakterierna vi faktiskt består av och ge dem näring istället för att som vi oftast gör försöker ta död på de onda vilket medför att vi även tar död på de goda.

Acadermia 2016 Föreläsningar
Framtidens hudvård sägs detta vara och jag kan nog hålla med om att det ligger mycket i det. Det är så intressant att lyssna till Trevor Steyn, även om det är mycket kemisk termologi och vetenskaplig fakta. Gå gärna in och läs mer om probiotisk hudvård på Esse Probiotic Skincare hemsida.

Eco-Beauty tar över Hollywood 

Acadermia 2016 Föreläsningar

Emma från Weleda och Hannah från Naturligt Snygg berättade om hur ekologisk skönhet även börjar att ta över i Hollywood. Många celebriteter har upptäckt fördelarna med naturkosmetik och ekologiska skönhetsprodukter. Så pass ett flertal faktiskt skapat egna ekomärken. LOHAs (Lifestyles of Health and Sustainability) trender som är heta just nu ser man bl a makeup från RMS och Kjaer Weiss, vegetabiliska oljor och K-Beauty (Korean Beauty Skincare. Även DIY (Do It Yourself), serum, probiotisk hudvård och aktivt kol.

Trendenser Naturliga Parfymer 

Acadermia 2016 Föreläsningar

Emma från Weleda berättade om populära dofter som utvinns naturligt, dofter som används i kända parfymer, dofter som kommer från gammal tradition. Dofter med eller utan biverkningar. Emma berättade även om hur dofter kan påverkar våra sinnen.

Acadermia 2016 Föreläsningar

Nail Systems of Sweden Tävling Fantasy

Acadermia 2016

Acadermia 2016

Acadermia 2016

Crush Winter Wonderland Visning Grazette

Acadermia 2016

MIST Creative Makeup Competition

Spacey – Spicy – Crazy Makeup Institute Shlm

Acadermia 2016

Acadermia 2016

Acadermia 2016

Share some blog love

En tanke på “Acadermia 2016 Föreläsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.