1 mars 2024

Salt Scrub White Chocolate

Salt Scrub White Chocolate

 

Maria Åkerberg lanserade Salt Scrub White Chocolate så sent som i december i år men den blev snabbt en favorit!
En kroppspeeling med kombo av havssalt, solrosolja, rapsolja, kakaosmör och vanilj som har en ljuvlig konsistens som får mig att tänka på mousse, fromage! Fluffig och härliga dofter av choklad och vanilj!

Salt Scrub White Chocolate

 

Salt Scrub White Chocolate kan appliceras både på torr och fuktad hud. På torr hud blir peelingen mer intensiv. På fuktad hud lite mildare peelingeffekt och passar lite känsligare hudtyp. Masseras i på hela kroppen och sköljs sedan av. OBS! kan bli lite halt i duschen/badkaret. Huden blir så mjuk och återfuktad. En kroppskrubb med lyxkänsla! Med den här fluffiga kroppspeelingen är det lätt att applicera alldeles för mycket! Det är synd på så lyxigt fluff 😉 Så applicera med måtta så räcker lyxet längre =). 200ml ca pris 299kr

INCI/Ingredients: Sodium Chloride, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Coco Glucoside, Brassica Napus (Rape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil.

detta inlägg innehåller pressprov

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.