28 maj 2024

Cuddling Body Butter – recension

Cuddling Body Butter - recension

Cuddling Body Butter från polska Naturativ är ett riktigt ‘gosigt’ kroppssmör som doftar
karamell, citron och vanilj. Så ljuvlig varm exotisk doft! Innehåller härliga återfuktande och stärkande ingredienser som sheasmör, kakaosmör och babassuolja.

 

Skön att applicera på huden och gör huden mjuk och len med en exotiskt söt doft som får en att drömma sig bort till strand och hav i söderhavet. Jag har använt det här kroppssmöret till hela kroppen. Appliceras den direkt efter dusch rekommenderas att huden fortfarande är lite fuktig. Passar även perfekt för händer och nagelband samt naturligtvis fossingarna!

Cuddling Body Butter kommer i plastburk. Innehåller 250 ml ca pris 239 kr, (mitt ex innehåller 40 ml)

INCI/Ingredients: Aqua, Butyrospermum Parkii , Caprylic/Capric Triglyceride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Olive (Olea Europaea) Oil, Hydrogenated Olive Oil,Myristyl Myristate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetearyl Glucoside, Squalane, Parfum, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Phytate, Tocopherol (mixed), Beta-Sitosterol, Squalene, Citral, D-Limonene, Linalool

Certifieringar: NATRUE Natural Cosmetics, VEGAN Cosmetics

detta inlägg innehåller pressprov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.