1 mars 2024

Facial Cream Cloudberry

facial cream cloudberry
Det började med ett prov och slutade med ett köp av en original storlek.

Den här ansiktskrämen från svenska Care of Gerd passar min känsliga hud mycket bra. Facial Cream Cloudberry innehåller bl a solrosolja, avokadoolja 💚, gurkörtsolja, nypon- och hjortronfröolja och sheasmör. Facial Cream Cloudberry är mycket C- vitaminrik.

Det sägs att hjortron innehåller dubbelt så mycket C-vitamin som apelsin

Facial Cream Cloudberry kommer i tub förpackning med snäpplock. Den återfuktar och skyddar min huden mycket bra utan irritationer. Konsistensen är halvkrämig och lätt att applicera. Den har en orangeaktig färg och en svag mandarin doft med inslag av nyponrosfröolja. Jag tycker även att Facial Cream Cloudberry ger min hud extra lyster. Priset kan tyckas lite högt men ansiktskrämen är väldigt dryg, det behövs knappt en ärtas storlek för att väl ta hand om hela ansikte, hals och dekolletage. Förpackningen innehåller dessutom 75 ml, de flesta ansiktskrämer brukar oftast innehålla 50ml eller mindre ;).

Facial Cream Cloudberry för normal till torr hy – 75 ml ca pris 409kr

Ingredienser: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil (solrosolja), Persea Gratissima Oil (avokadoolja), Potassium Olivoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Oleate, Borago Officinalis Seed Oil (gurkörtsolja), Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Rosa Canina Fruit Oil (nyponrosfröolja), Rubus Chamaemorus Seed Oil, (hjortronfröolja), Tocopherol (E-vitamin), Butyrospermum Parkii Butter (sheasmör), Glyceryl Caprylate, Citrus Reticulata Peel Oil (mandarinolja), Citrus Aurantium Peel Oil Expressed (neroli), Daucus Carota Fruit Oil (morotsfröolja), Lactic Acid (mjölksyra), Sodium Ascorbyl Phosphate (C-vitamin).

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.