19 april 2024

Favoriter 2016 del 1

 

Ansikte

Recension Esse Probiotic Skincare SensitiveSensitive Cleanser [Esse Probiotic Skin Care] Mjuk och behaglig är den mot huden. Mild men tar bort smink och smuts mycket effektivt. Huden blir ren utan att strama eller irritera. Huden känns mjuk och återfuktat efter rengöringen.

 

Recension Esse Probiotic Skincare Sensitive

Sensitive Nourish Moisturiser [Esse Probiotic Skin Care] Mild doft av vanilj, vit till färgen med en härligt fluffig konsistens. Huden blir mjuk, rejält återfuktat, lugn och balanserad.

 

Bless Beauty Balm [Leahlani Skin Care] En doft av Hawaii = sagolik doft.Fungerar lika bra till natten som till dagen och som makeupunderlag. Ger huden massor av näring och fukt. Huden känns mjuk och smidig. Perfekt till läpparna och nagelbanden. Även till ansiktsrengöring.

 

Avocado Oil [Loelle Organic Beauty] Min hud mår jättebra av den här oljan och får ett naturligt lyster på köpet.

Kropp

urtekram hudvård kokos recensionNourising Virgin Coconut Oil Body Lotion [Urtekram] är en lätt kroppslotion med halvkrämig konsistens. Jag tycker att den här lotionen återfuktar riktigt bra. Lämnar huden med en svag doft av kokos.

 

Salt Scrub White Chocolate Body Scrub [Maria Åkerberg] Fluffig! Mousse! Fromage! Sufflé!

 

 

White Tea & Peppermint Hand Wash [HM Conscious] Doftar mycket härligt av vitt te med inslag av mint. Ger en viss svalka och känns inte uttorkande.

 

 

Eco Face Tan Water - RecensionFace Tan Water [Eco by Sonya] Brun utan sol, så gott som genomskinligt och doftar blommigt Upplever inte att det här ansiktsvattnet har den där karaktäristiska ‘unkna’ brun-utan-sol doften. En ytterst svag intill obefintlig doft kan framträda. På morgonen har ansiktet, hals och dekolletage fått ett härligt gyllene lyster!

Recension feed your volume YarokFeed Your Volume Shampoo och Feed Your Volume Conditioner [Yarok Hair] Håret känns mjukt och får lite extra volume. Har en angenäm örtig (aromatherapeutisk)doft. Irriterar inte hårbotten utan känns lugnande.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.