5 december 2023

Liquid Soap recension

Liquid Soap recension

Liquid Soap Recension – Maria Åkerberg

En nyhet från Maria Åkerberg Liquid Soap. Liknande koncept (bas) som Hair & Body Shampoo men med en formula anpassad för handrengöring, som är fylligare än Hair & Body Shampoo. Kommer i 3 olika doftsättningar Energy, Rosemary och Lemongrass.

Den här flytande tvålen är mycket dryg. Ett halv pumptryck räcker gott och väl. Tvålen är krämig (gelform) och ger lagom mängd lödder. Rengör händerna bra utan att torka ut. Jag har Liquid Soap Lemongrass , vilken har en frisk doft av citronmeliss. Passar lika bra i badrum som i kök.

Ingredients: Aqua Purificata/Water, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin (Vegetable), Coco-Betaine, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Decyl Glucoside, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Leaf Oil, Xylitylglucoside, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lactic Acid, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Anhydroxylitol, Xylitol, Citral*, Geraniol*, Limonene*, Linalool* –  *From the essential oils. 

pressprov

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.