1 mars 2024

Rose O¹² Moisture Defence Oil

Rose O¹² Moisture Defence Oil

 

Rose O¹² Moisture Defence Oil kommer från brittiska hudvårdsmärket REN Clean Skincare som gör bioaktiv hudvård utan syntetiska ingredienser.

“En ultra-fuktgivande olja formulerad för att ge torr och uttorkad hud en kraftfull sköld för att låsa in fukt och återställa mjukhet, komfort och lyster. Ett måste för dig med torr och stram hud eller för dig som upplever tillfällig uttorkning i huden.“ /REN Clean Skincare

Rose O¹² Moisture Defence Oil kommer i snygg formad transparent glasflaska med doserings pump. Olja innehåller bl a risolja, jojobaolja, kameliaolja, rosolja samt havtorns-, nyponfrö- och transbärsfröolja – essentiella fettsyror är närande och hjälper till att reparera huden. Oljan har en mild och varm doft av rosor.

Rose O¹² Moisture Defence Oil är en ansiktsolja som passar en torr till mycket torr hud. Oljans konsistens är mycket fyllig (rik). Den är extremt dryg. Två lätta tryck på pumpen räcker för att ge både ansikte och hals en skön applicering. Masseras försiktigt in i ansikte. Oljan ger känslan åt det fetare hållet men lämnar inte någon fet hinna. När min hud varit som torrast, speciellt kinderna, så slurpas den i sig ganska snabbt av oljan. Huden känns mjuk och smidig och det strama har minskat avsevärt. Oljan binder verkligen fukt suveränt bra.

Jag använder oljan både morgon och kväll som en “behandling” när min hud visar tecken på fnasighet och börjar strama. VId extremkyla lägger jag på lite extra olja och huden får ett väldigt bra skydd. Oljan kan användas under dag/nattkräm om så önskas.

Rose O¹² Moisture Defence Oil flaskan innehåller 30 ml och har ett ca pris på 639 kr. Priset är lite högt men med tanke på att det ger så bra resultat så är det värt det om man har möjlighet.

INCI/Ingredients: Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Oleifera Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Macademia Ternifolia Seed Oil, Ximenia Americana Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Parfum* (Fragrance), Rosa Damascena Flower Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Cymbopogon Martini Oil, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Linalool, Citral, Farnesol, Limonene, Benzyl Benzoate, Glycine Soja (Soybean) Lipid, Oryzanol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Safflower Glyceride/Palm Oil Aminopropanediol Esters, Tocopherol. *100% Natural Fragrance

detta inlägg innehåller pressprov

Share some blog love

2 tankar på “Rose O¹² Moisture Defence Oil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.