19 april 2024

Compact Cover Beige – Compact Foundation Milk

 

Compact Cover Beige – Compact Foundation Milk

Jag tänkte visa er lite hur Maria Åkerbergs senaste makeupskapelse Compact Cover Beige ser ut på huden. Samtidigt visar jag hur min favorit Compact Foundation Milk ser ut på huden ensam och tillsammans med Compact Cover Beige.

Vad är det för skillnad på dessa på två, kanske ni undrar? Compact Cover Beige är ett kompakt puder som förvandlas som en mer täckande foundation om man vill använda den ensam. Compact Foundation Milk är en kompakt foundation med krämig konsistens. Milk är den ljusaste nyansen och är mycket täckande. Jag varierar lite mellan dessa två plus även tillsammans. 

Compact Cover Beige ser ut att vara ganska mörk men smälter väldigt bra ihop med min egna hudnyans, lämnar inga markanta ränder vid hakan/hals. Det är svårt att få till allt som man vill när man fotar 😉 men jag hoppas ni kan stå ut med den stirriga blicken och vinklar som ger lite alien format ansikte =) 

Compact Cover Beige - Compact Foundation Milk 

Compact Cover Beige täcker väldigt bra. Här har jag använt den runda applikatorsvamp som följer med i dosan. Det går att applicera flera lager utan att det varken ser eller känns kakigt.

Compact Cover Beige - Compact Foundation Milk

Här har jag applicerat Compact foundation Milk på andra ansiktshalvan. Som ni ser blir den ganska ljus på. Döljer jättebra utan att täppa till. Jag gillar den speciellt nu den här årstiden. Jag använder min favorit makeupborste till compact foundation, Real Techniques Expert Face Brush.

Compact Cover Beige - Compact Foundation Milk

Här har jag applicerat lite Compact Cover Beige ovanpå Milk.  När jag använder Cover Beige ovanpå foundation använder jag en puderborste,  i det här fallet Real Techniques Powder Brush.

Jag hoppas ni fått en liten uppfattning hur Compact Cover Beige och Compact Foundation Milk kan se ut på huden. Jag gillar dem båda men måste erkänna att favvon är Compact Foundation Milk 

Vissa produkter i det här inlägget är pressprover

Share some blog love

2 tankar på “Compact Cover Beige – Compact Foundation Milk

  1. Vilken bra presentation. Jag håller på att lära mig Compacten och ibland tycker jag det blir kalasbra för att sen inte synas att jag har den på huden. Ska nog använda svampen mer.
    Kram Mona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.