19 april 2024

Eukalyptus Salva

Eukalyptus salva
Eukalyptus Salva

Förkylning- och influensatider. Ledvärk och muskelvärk. Före träning och efterträning. Eukalyptus salva kan ge bra lindring genom att den stimulerar blodcirkulationen och har en värmande effekt. Neal’s Yards Remedies Eucalyptus salva är antiseptisk, har en frisk och renande doft. Innehåller förutom eukalyptus även rosmarin-, tallbarrs- och tea tree olja samt mjukgörande solrosolja.

Kommer i blå glasburk innehållande 45 g (ca pris 179 kr). Konsistensen är kompakt salva som sedan mjukas upp av kroppsvärme och blir till en mjukgörande konsistens. Doften är frisk med inslag av eukalyptus och tea tree oil, ganska så örtig.

Eukalyptus salva

Jag använder den här eukalyptus salvan som en multiprodukt vid förkylning, led/muskelvärk, innan/efter träning och även att smörja in fötterna med. Vid förkylning känns det skönt att smörja in en rejäl klick på brösten och gärna ryggen. Även runt näsan. Underlättar andningen vid nästäppa och hosta. Vid huvudvärk, migrän även illamående brukar jag massera (lätt) in en liten mängd vid tinningarna för att ge lite lindring.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.