16 april 2024

Ansiktsmask från Italienska Natùrys Nùy

Ansiktsmask från Italienska Natùrys Nùy
Ansiktsmask från Italienska Natùrys Nùy

Från det Italienska naturliga och ekologiska märket Bema Cosmetici – Natùrys Nùy Line  kommer Matte Effect Hydra Face Mask som ska vårda, lugna och främja hudens läkeprocess. Förbättra hudstrukturen och motverka rynkor samt minska hyperpigmentering även antiinflammatoriska egenskaper. Innehåller bl a kaolin, oliveolja, solrosfröolja, bisabolol och hibiskus extrakt. Ska passa alla hudtyper. Masken appliceras på väl rengjord hud. Verkningstid 7 – 10 min och sköljes sedan bort med vatten. Masken kan användas 1 – 3 gånger i veckan.

Ansiktsmask från Italienska Natùrys Nùy

Masken kommer i airless pump förpackning. Doserar lagom vid varje tryck. Jag applicerar på rengjord hud med antingen fingrarna eller pensel. Lägger inte för tunt men inte för tjockt lager av masken på ansiktet och halsen. Konsistensen är krämig och len och känns mycket behaglig att applicera.

Ansiktsmask från Italienska Natùrys Nùy

Doftar ganska mycket men samtidigt har den ett mjukt doft med pudrigt inslag. Jag låter den verka i ca 10 min. Masken torkar inte på huden under verkningstiden.

Ansiktsmask från Italienska Natùrys Nùy

Tar sedan bort masken med fuktad tvättsvamp (cellulosa) eller sköljer av med ljummet vatten. Huden känns mjuk och återfuktad. Jag upplever inga irritationer varken under verkningstiden eller efter. Jag använder masken 1 gång per vecka.

Natùrys Nùy Line – Matte Effect Hydra Face Mask 50 ml ca pris 259 kr

Innehåll/INCI: Aqua/Water, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Glycine soja* (Soybean) oil, Glycerin, Oryza sativa (Rice) Germ oil Titanium Dioxide, Cocoglycerides, Potassium Cetyl Phosphate, Kaolin, Olea Europaea* (Olive) Fruit oil, Helianthus Annuus* (Sunflower) Seedoil. Bisabolol, Hydrolyed Hibiscus Esculentus Extract, Glyceryl Caprylate phosphatidylcholine, sodium Chloride, Tocopherol, Citric Acid, Benzyi Alcohol Dehydroccetic Acid, Parfum Fragrance
* Ingredienser från ekologiskt jordbruk

Certifiering: ICEA

pressprodukt

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.