1 mars 2024

Eye Lash Serum

Eye Lash Serum
Eye Lash Serum

Från Norska Marina Miracle kommer det här ögonfransserumet. Ett ögonfransserum som ska stimulera hårväxt, ge fylligare och längre fransar på naturlig väg. Innehåller flertalet vitaminer som ska stärka ögonfransarna.

Ögonfransserumet kommer i form av en mascara men är helt genomskinlig. Hylsan ska skakas och vändas upp och ner lite lätt för att oljorna ska blandas ordentligt. Serumet har en svag doft av lavendel. Appliceras därefter på rengjorda ögonfransar, precis som du applicerar en mascara. Eftersom fransarna blir lite oljiga så appliceras serumet med fördel på kvällen. Efter ca 6-8 veckors regelbundet användande ska resultat kunna ses. Serumet fungerar även att användas på ögonbrynen.

Eye Lash Serum
Ska jag vara riktigt ärlig så har jag använt det här serumet mer sporadiskt än regelbundet. Om serumet bidragit till längre ögonfransar är svårt för mig att avgöra. Jag tar ju (starka) ögondroppar (glaukom) som tyvärr har en massa tråkiga biverkningar. Bland dem är något som kanske kan ses som en positiv bieffekt att få längre och mörkare fransar men dessvärre även att ögonfransarna faller av. Jag har ganska så långa fransar av naturen. Vad jag dock upplever positivt med detta serum är att det håller fransarna mjuka och återfuktade. Dessutom att detta serum är helt naturligt =) och milt för ögonen.

Marina Miracle Vippeserum – Eye Lash Serum 9 ml ca pris 384 NOK

Ingredienser/INCI: Ricinus Communis (Castor) oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Argania Spinosa Kernal (Argan) oil*, Tocopherol (Vitamin E) oil, Macadamia Nut Seed Oil*, Lavandula Angustifolia Essential oil, Panthenol (Pro Vitamin B5)
* Sertifiserte økologiske ingredienser 100% natuligt 80 % ekologisk

pressprov

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.