25 april 2024

Look At Me Mascara

Look At Me Mascara
 Look At Me Mascara
Look At Me Mascara

PuroBio, det Italienska makeup budget märket som nu finns i Sverige har lanserat en mascara som de kallar LAM = Look At Me. Jag var inte så imponerad av deras första mascaror men den här är så mycket bättre.

Hylsan är silverfärgad och ganska så knubbig och lång. Själva borsten är spolformad med osymmetriska strån. Den knubbigare hylsan på skaften ligger faktiskt riktigt bra i hand (fingrarna) och ger ett stadigt utgångsläge.

 Look At Me Mascara

Doften är neutral och den är mild mot ögonen. Konsistensen är mer fyllig än torr men inte för mycket. Det är lätt att applicera på fransarna med borsten.

 Look At Me Mascara

Flera lager ger mer intensiva fransar. Mycket bra svart pigment. Mina fransar blir fylligare och det svarta pigmentet framhäver dess längd.

Känns inte tung på fransarna även vid flera lager applicerade. Håller sig på plats mycket bra utan att torrfälla. Stor fördel är att den är lätt att ta bort med makeuprengöring eller olja. Har ett mycket bra pris!

PuroBio Cosmetics LAM (Look at Me) Mascara 9 ml ca pris 125 kr

Ingredients/INCI: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, CI 77499(IRON OXIDE), SILICA, DILINOLEIC ACID / PROPANEDIOL COPOLYMER, GLYCERIN*, ACACIA SENEGAL GUM, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, SUCROSE PALMITATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, TOCOPHEROL, POTASSIUM PALMITOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, GLYCERYL ROSINATE, BENZYL ALCOHOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, DEHYDROACETIC ACID, CELLULOSE, AQUA
* ekologisk ingrediens

Certifiering: CCPB, Nickel Tested, Vegan OK

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.